Davidson: "Asteptam inca monopostul pentru 2007"

Publicat sâmbătă, 03.03.2007 16:52

Anthony Davidson, debutantul de la Super Aguri, nu isi face griji prea mari legate de faptul ca echipa japoneza a amanat din nou lansarea monopostului pentru 2007. Va reamintim ca masina SA07 va fi lansata chiar in Australia, inaintea primului Mare Premiu al anului.

Desi nu va conduce noul monopost pana la primul antrenament oficial din Australia, Davidson are incredere in pronosticul de "un punct sau doua" pentru sezonul 2007.

"Inca asteptam debutul masinii pentru sezonul 2007. Oricum, o masina de Formula 1 se poate numi intr-adevar monopost performant de abia cand se trage linie. Cel mai important element nou cu care a trebuit sa ne obisnuim pana acum au fost pneurile".

Britanicul este multumit de faptul ca debutul sau coincide cu cel al conationalului sau de la McLaren, Lewis Hamilton. "Sunt foarte multumit ca debutam in acelasi timp. Eu pot sa progresez incet si fara emotii fiindca toata presiunea se afla pe umerii lui Lewis, desi sunt sigur ca o sa se descurce".

Davidson, fost pilot de teste la Honda, afirma ca a fost surprins de performantele slabe ale fostei sale echipe in presezon, dar crede ca Honda isi va reveni. "Au mers prost, insa isi vor reveni. La fel ca Renault, Honda a fost una dintre echipele care au suferit prin faptul ca au trecut de la Michelin la Bridgestone", a incheiat tanarul pilot de la Super Aguri