Cum s-au impacat Fernando Alonso si Ron Dennis

Publicat marţi, 19.02.2008 18:00 de Daniel Popescu

Multe teorii au circulat in Formula 1 dupa ce Fernando Alonso s-a despartit de McLaren Mercedes in luna noiembrie a anului trecut, la finalul unui sezon 2007 tumultuos.

Cea mai credibila dintre acestea a fost aceea a unui "pact de neagresiune" intre Alonso si McLaren. Astfel, pentru a putea pleca de la echipa lui Ron Dennis cu doi ani inainte de expirarea contractului, McLaren i-ar fi cerut dublului campion mondial sa nu faca comentarii despre echipa sau despre ce s-a intamplat la echipa, cel putin in intr-un sens negativ.

In plus, se pare ca in contractul de reziliere a fost prevazuta o clauza prin care niciuna dintre parti nu putea "improsca cu noroi" cealalta parte pentru ceea ce s-a intamplat.

Adevarul este insa ca cei doi actori principali, Fernando Alonso si Ron Dennis, ar fi putut pace in urma unei intelegeri naturale, ca intre doi gentlemeni, prin care trecutul este lasat in urma. In Formula 1 exista o vorba care spune sa nu inchei intr-un mod negativ relatia cu cineva pentru ca niciodata nu se stie cand te vei intoarce.

Potrivit informatiilor publicate de Marca, cele doua parti au convenit in momentul ruperii intelegerii sa nu faca comentarii despre cealalta parte in urmatoarele luni, intrucat imaginea pilotului si a echipei suferisera deja foarte mult de pe urma conflictelor dintre Alonso si Dennis. Realitatea este ca, dupa ce a plecat de la McLaren, Alonso a incetat atacurile la adresa echipei mcLaren, de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

  • cornel1968, marţi, 19.02.2008 20:14
    alonso si ron dennis

    foarte bine

  • Travis, miercuri, 20.02.2008 12:28
    :)

    ei lasa ca atacurile lui Alonso la adresa McLaren vor fi pe pista, nu verbale