Coulthard il critica pe Button

Publicat marţi, 22.04.2008 09:12 de Daniel Popescu

David Coulthard a lansat mai multe critici la adresa lui Jenson Button in urma accidentului dintre cei doi de la Marele Premiu al statului Bahrain.

Prietenia dintre Coulthard si Button este binecunoscuta in lumea Formulei 1, insa scotianul si-a atacat amicul pentru tactica abordata in cursa din Bahrain, cand cei doi au avut parte de o coliziune. Atunci, Button a incercat sa-l depaseasca pe Coulthard, cei doi s-au acrosat, iar englezul a fost nevoit sa abandoneze.

La sfarsitul cursei, Button s-a aparat, spunand ca "nu ar trebui sa te misti de pe o parte pe alta in zonele de franare, iar Coulthard a facut asta". Totusi, Coulthard a reactionat si l-a acuzat pe Buton ca nu a povestit presei intreaga poveste.

"Sunt dezamagit de Button pentru ca suntem prieteni", a declarat Coulthard pentru ITV. Scotianul a explicat ca, dupa cursa, Button l-a sunat, si-a cerut scuze si i-a spus ca accidentul s-a petrecut din cauza lui pentru ca a pierdut controlul volanului. Pilotul Red Bull a fost insa dezamagit cand a citit in presa ca Button nu si-a recunoscut vina si in public.

"Poate nu a vrut sa spuna acelasi lucru in public", se intreaba Coulthard. "Cel mai dezamagitor este ca atunci cand am gresit eu mi-am recunoscut vina, dar cand altii imi provoaca mie un accident ei nu procedeaza la fel".

Totusi, Coulthard sustine ca nu-si va schimba abordarea in curse dupa accidentele suferite in acest an. "Nu vreau sa am accidente cu nimeni, dar nici nu ma voi da la o parte spunand 'dupa tine, Claude'. Asa ca nu-mi voi schimba abordarea".

  • ga2007, marţi, 22.04.2008 09:28
    Webber!?

    ?!

  • nabucodonosor, marţi, 22.04.2008 09:33
    button/webber

    exact, webber cu - ?

  • daniel.popescu, marţi, 22.04.2008 09:38
    webber

    Punctajul va fi rectificat in cateva momente. Va multumim pentru intelegere.

  • daniel.popescu, marţi, 22.04.2008 09:42
    punctaj

    Punctele pentru Webber si Button au fost recalculate in cadrul stirii Bob Bell dezvaluie problemele monopostului Renault.