Coulthard are incredere in potentialul Red Bull

Publicat joi, 24.04.2008 18:06 de Daniel Popescu

David Coulthard spune ca are toate motivele sa creada ca Red Bull vor fi cea mai buna echipa din plutonul de mijloc in viitorul apropiat.

Desi nu a castigat niciun punct in acest sezon, pilotul in varsta de 37 de ani este increzator ca Red Bull au toate resursele necesare pentru a-si depasi rivalii pe parcursul acestui sezon.

"Aparent, nu avem nicio problema ide ordin financiar. Iar din punct de vedere tehnic avem cativa oameni cu nume care au avut oportunitatea de a dezvolta masina mai repede decat oricare alta echipa"

, a declarat Coulthard pentru revista Austosport.

Designerul monopostului Red Bull RB4 este Adrian Newey, in timp ce echipa il mai are in componenta pe Geoff Willis, fost angajat la Honda si Williams. Coulthard sustine ca toate echipele sunt sub presiunea de a obtine rezultate in 2008, ceea ce ridica nivelul competitiei. "Nu ii stiu pe niciunul dintre designerii BMW, dar se pare ca au o masina destul de rapida", a spus Coulthard. "Asa ca este evident ca nu ai nevoie de un star pentru a obtine un pachet rapid in Formula 1. Asa ca suntem ca Renault, Honda si Williams, sub presiunea de a face performanta. Asta inseamna ca toate creierele cu ceva design, noi trebuie sa le testam si apoi sa dovedim ca sunt rapide".