Cele mai interesante declaratii ale conferintei de presa de joi (Sepang)

Publicat joi, 05.04.2007 15:02

DAVID COULTHARD (Red Bull)

"A fost extraordinar sa pot testa pe un circuit diferit iar in acest sezon vom dispune de luxul de a testa si la Spa, ceea ce va fi fantastic".

"Analizele noastre ne arata ca suntem intr-un grup foarte compact de la mijlocul clasamentului. Scopul nostru este de a ne situa de fiecare data in fruntea acestui grup".

"Daca incepi sezonul foarte bine te vei situa bine pe tot parcursul anului. Astfel, vreau sa fiu intr-o situatie in care sa rupem tot la primul Grand Prix in loc sa incercam sa tot dezvoltam masina pe parcursul anului".

"Dupa accidentul in care am fost la cativa centimetri de capul lui Alex Wurz mi-am dat seama ca criteriile de siguranta in ceea ce priveste pilotii au nevoie de imbunatatiri continue. Este in spiritul Formulei 1 sa pilotam cu cockpit-uri deschise, insa trebuie gandite  sisteme de siguranta mai bune pentru noi".

TAKUMA SATO (Super Aguri)

"Am pilotat o zi si jumatate in conditii de temperatura extrema. Am fost fericit cu rezultatul si cred ca stam mai bine decat inainte".

"In Australia, cand am ajuns in a treia faza a calificarilor, a fost amuzant pentru ca eram pentru prima data in acea situatie si nu stiam exact cum trebuie sa procedam".

"Masina cea noua poate multe insa nu vom putea sa o vedem la lucru in conditii normale decat duminica, in cursa".

 NELSON PIQUET JR. (Renault)

"Sunt aici ca sa invat, sa strang cat mai multa experienta. E primul meu an in Formula 1 si trebuia sa ma obisnuiesc cu toate: ce fac pilotii, cum sta treaba cu pneurile, ce situatii ar putea interveni pe parcurs".

"Sunt al treilea pilot, astfel ca trebuie sa fiu pregatit in caz ca se intampla ceva neprevazut".

"Nu cred ca suntem foarte departe, trebuie doar sa ne imbuntatim putin performantele si incetul cu incetul vom ajunge unde vrem. Nu se va intampla de pe o zi pe alta, vom avea nevoie de cateva curse pentru a ne regasi ritmul si rezultatele".

NICO ROSBERG (Williams)

"Am fost usor dezamagiti in Australia, pentru ca ne asteptamla un rezultat mai bun in calificari. Insa am fost fericiti cu locul al saptelea, in aceste conditii. Este bine sa iei puncte inca de la inceputul sezonului".

"In Australia mi-am menajat motorul spre final pentru ca nu ma urmarea nimeni din spate".

NICK HEIDFELD (BMW Sauber)

"Dupa cursa de la Melbourne am revizuit masina lui Robert din cauza problemelor sale mecanice. Am adaugat cateva parti noi si acum se pare ca acestea au prins bine".

"Dupa Melbourne, pot sa spun ca suntem in pozitia a treia ca echipa, deci mai bine decat ne asteptam dupa testele din iarna. Insa muncim din greu sa ii ajungem pe cei din fata. McLaren nu sunt departe, insa Ferrari sunt greu de ajuns de catre oricine".

"Din punctul nostru de vedere, nu se schimba nimic in ceea ce priveste regulamentul contra podelelor flexibile. Totul e la fel ca inainte".