Button: "Red Bull îşi ascunde adevărata formă"

Publicat vineri, 14.05.2010 10:43 de Daniel Popescu

Jenson Button admite ca Ferrari este puternică la Monaco, însă crede că Red Bull îşi ascunde adevărata formă.

McLaren a fost una dintre echipele care nu a ieşit foarte mult în evidenţă în prima zi de antrenamente libere de la Monaco, însă acest lucru nu îl împiedică pe Jenson Button să fie optimist în privinţa calificărilor.

Pe de altă parte, britanicul recunoaşte superioritatea celor de la Ferrari şi crede că Red Bull ascunde adevărata performanţă a monopostului.

"În ansamblu, Ferrari par foarte rapizi şi sunt destul de sigur că Red Bull îşi ascunde adevărata performanţă. Dar în frunte sunt maşinile obişnuite şi sunt sigur că ne vom face o părere mai bună sâmbătă dimineaţă. McLaren a produs întotdeauna maşini bune la Monaco. Au câştigat de 15 ori aici, mai mult decât oricine altcineva, aşa că sper să ne descurcăm bine sâmbăta", a declarat campionul mondial.

Coechipierul său Lewis Hamilton este la fel de optimist înaintea calificărilor de sâmbătă şi speră să fie capabil să ocupe unul dintre primele trei locuri de pe grila de start.

"Monopostul din acest an este fantastic, cu ani lumină în faţa maşinii de anul trecut. Am făcut câţiva paşi buni înainte în termeni de setări. Bineînţeles, toată lumea din fruntea grilei arata competitivă, dar cred că ar trebui să fim ok. Calificările vor fi însă dificile. Sper că vremea să rămână bună pentru noi şi să luptăm pentru un loc în primii 3", a precizat britanicul în vârstă de 25 ani.

Via | McLaren