Button ramane la Honda

Publicat joi, 26.04.2007 13:13

Richard Goddard, managerul lui Jenson Button, declara ca englezul va ramane la Honda Racing F1 Team, in ciuda startului mai dificil de sezon.

"Jenson inca isi doreste sa ramana la Honda, cu toate ca echipa nu se afla acolo unde ar trebui. Nu ma uit in jur si nu ma intereseaza, deocamdata, nicio oferta venita pe adresa lui. A contat foarte mult si faptul ca un numar destul de mare de ingineri au parasit echipa. Ideea e ca nu vom tolera la nesfarsit sa plecam in noul sezon cu masini slabe",

a declarat Goddard.

 Pana in acest moment, Jenson Button nu a reusit sa acumuleze niciun punct in clasamentul Formulei 1, aflandu-se pe un modest loc 12.

  • billy, joi, 26.04.2007 16:08
    ooof

    pacat de omu asta talentat ca are un manager de kkt. Acum cativa ani era in mare scandal cu Honda...acum cica" isi doreste sa ramana cu ei" ... eh rahat. A refuzat Renault inainde sa devina mari. L-au luat pe alonso si l-au facut campion mondial. In sfarsit , un om ce-a facut numai decizii proaste in cariera. Nu ma astept la nimic bun de la el.

  • robs, joi, 26.04.2007 18:52
    :(

    intr-adevar....jenson nu a profitat de realul talent pe care il are...cand imi amintesc de debutul sau...si de sezonul 2004...in care au fost practic singura amenintare pentru ferrari si mai ales barrichello...pacat ca a avut un manager care nu a fost in stare sa il promoveze si sa ii obtina un loc in echipe mai bine cotate.ba mai mult l-a legat in fel de fel de contracte jalnice cu echipe de mana a 2...