Button: "Nu mă interesează să-l înving pe Hamilton"

Publicat miercuri, 31.08.2011 16:56 de Daniel Popescu

Jenson Button susţine că singurul său obiectiv în Formula 1 este să câştige titlul mondial, motiv pentru care nu este ionteresat de duelul direct cu coechipierul său Lewis Hamilton.

Aproape fiecare pilot din lumea Formulei 1 se compară direct cu coechipierul său, întrucât acesta este singurul care concurează la volanul unui monopost similar.

Nu este însă şi cazul lui Jenson Button, care afirmă că nu este interesat să-l învingă pe Lewis Hamilton, chiar dacă amândoi concurează pentru McLaren. Britanicul îşi justifică această opinie prin faptul că singurul lucru care contează în Formula 1 este cucerirea titlului mondial.

"Nu te gândeşti la asta pe parcursul sezonului (n.r - să-ţi învingi coechipierul). Nu te gândeşti să-ţi învingi coechipierul, ci doar să câştigi puncte. Niciunul dintre noi nu-şi va aminti unde a încheiat acest sezon dacă nu câştigăm campionatul. Punctele nu reprezintă o problemă. Este vorba doar despre cel care câştigă campionatul cu cel mai mare număr de puncte, asta contează. Nu dovedeşte nimănui nimic, tot ce contează este lupta pentru titlul mondial. Dacă nu anul ăsta, atunci anul viitor", a declarat fostul campion mondial citat de publicaţia britanică The Guardian.

Via | The Guardian

  • simona, miercuri, 31.08.2011 18:41

    pai in ce sa se dueleze cu hamilton? in incercarea disperata a acestuia de a se sinucide in timpul unei curse? :)))