Button, in flacari la Sakhir

Publicat vineri, 13.04.2007 16:42

Jenson Button nu a scapat de probleme tehnice nici in Bahrain, motorul masinii sale Honda luand foc in ultima sesiune de antrenamente de astazi. Button a fost nevoit sa traga pe dreapta in virajul 2 al circuitului Sakhir.

Pata de ulei pe care a lasat-o in urma britaniccul era sa il coste pe Felipe Massa, brazilianul de la Ferrari alunecand si iesind in decor. Acesta a reusit insa sa evite barierele de pneuri din exteriorul virajului.

Button evita insa declasarea in cursa, regulamentul obligand pilotii si echipele ca motoarele de cursa sa fie aliniate de abia in dimineata zilei de sambata, inaintea Antrenamentelor Libere 3.

  • Giannig, vineri, 13.04.2007 18:37
    debandada

    Cred ca Button isi baga picioarele si pleaca la Spyker. E chiar culmea cum echipa asta ii distruge cariera. Partea aerodinamica e atat de proasta incat se comporta pe liniile drepte ca o parasuta. Uite ce patesti daca dai afara inginerul sef, pe Willis parca, in mijlocul sezonului. Pana si cei de la SuperAguri care au un garaj sarac, fara monitoare, si aceleasi motoare fac performanta mai buna. O fi ea grea masina cantarind cat pamantul ala pictat pe ea, dar e de-a dreptul tragicomedie.

  • Giannig, vineri, 13.04.2007 20:46
    inca ceva

    Inca un lucru pe care mi l-am amintit de Honda. In mijlocul testelor de la Bahrain din februarie, Honda a gasit de cuviinta sa-l trimita pe Button de la teste inapoi in Anglia, la o conferinta de presa, unde tot ce a rostit el este ca de acum intotdeauna isi va scoate TV din standbye, ca sa protejeze pamantul. Clar Honda are dusmani interni in persoanele de la marketing.

  • KKK, sâmbătă, 14.04.2007 15:20
    Giannig

    frumos frumos completezi stirile. Bafta in continuare.