Button: "Honda va fi in frunte in 2009"

Publicat vineri, 26.09.2008 16:30 de Daniel Popescu

Jenson Button crede ca Honda Racing are sanse mari sa se lupte pentru locurile fruntase ale grilei de start in sezonul 2009.

Button crede ca noul regulament va permite echipei Honda sa lupte pentru pozitii mult mai bune anul viitor decat in 2008.

"Cu siguranta va fi diferit cu noul regulament, cu noile pneuri, cu KERS, dar exista o mare posibilitate sa fim in frunte", a declarat Button.

"Probabil ca nu credeti, pentru ca suntem atat de departe de primele locuri in acest moment, dar avem o sansa buna sa luptam cu baietii din frunte. Sper ca asa va fi".

Actualul contract al lui Button cu Honda expira la finalul acestui sezon, insa, potrivit unor surse din anturajul echipei, pilotulenglez a ajuns deja la o intelegere cu japonezii pentru a ramane si anul viitor. Intelegerea ar putea fi anuntata in urmatoarele doua saptamani, inaintea Marelui Premiu al Japoniei.

Potrivit acelorasi surse, prezenta lui Rubens barrichello in echipa in 2009 depinde de disponibilitatea lui Fernando Alonso.

  • NeoGalaxy, vineri, 26.09.2008 17:01
    @ LOOOL :P

    Baiatul asta viseaza :) Poate daca vine un pilot care chiar stie sa seteze/dezvolte/piloteze masina si impreuna cu Ross sa faca minuni... dar cu echipa actuala.... numai rasete din partea mea :)

  • kimifinish, vineri, 26.09.2008 17:39
    :))

    astia de la honda asa au zis si anu trecut...ca masina asta este ff buna...rapida..stabila pe viraje...rezultatul il vedeti si dumneavoastra

  • gtrazvan, vineri, 26.09.2008 20:54
    @NeoGalaxy

    E bine ca te-ai gasit tu sa vorbesti, un mare expert, un fel de Dan Alexandrescu al comentarilor de aici. Taci mai amaratule, ca pe langa Button esti un fel de hartie igenica, dar te-ai trezit tu sa-l blamezi.

  • NeoGalaxy, vineri, 26.09.2008 22:17
    @gtrazvan

    Multumesc de compliment. Ce pacat ca spune totul despre tine.

  • Mircea Mester, sâmbătă, 27.09.2008 10:26
    @gtrazvan

    Considera ca acesta este un ultimul avertisment inaintea excluderii tale din concurs, fara drept de reinscriere. Nu esti pe tarlaua ta, deci nu poti sa jignesti pe nimeni din aceasta comunitate. Multumesc. Mircea Mester.

  • gtrazvan, sâmbătă, 27.09.2008 15:07
    Poate-mi arati si mie unde este jignirea ???

    Nu cred ca vre-unul din noi este mai mult de atat fata de Button, cand spun "amarat" sau " un fel de hartie igenica". Nu consider ca este o jignire. Daca eu am o firma micuta tu esti redactor si NeoGalaxy tot undeva la nivelul asta de ce trebuie sa ne suparam cand spunem ca pe langa Button suntem amarati sau "un fel de hatie igenica". Asta este adevarul, daca voi aveti impresia ca sunteti superiori e treaba voastra dar atat timp cat asta este nivlul nostru comparativ cu al lui de ce trebuie sa ne vedem noi mai desteti decat suntem. Daca ne comparam cu altii putem sa fim superiori, dar cand vad comentarii de gen "Poate daca vine un pilot care chiar stie sa seteze/dezvolte/piloteze masina" nu ma pot abtine sa-i arat romanului care este nivelul lui. Stie el domne ce cunostinte are Button, ce bun pilot e, ce inseamna sa setezi si sa dezvolti o masina de F1. Pai ii arat eu ca in domeniu auto e paralel dar fata de Button. Asta este, eu am si cunostinte de macanica, si cateva cupe (de pilotaj) pe acasa si tot nu as face comentarii din astea aberante, dar daca voi va credeti superiori, traba voastra. O zi buna!