Button, determinat sa-si apere titlul cucerit in 2009

Publicat luni, 08.03.2010 14:46 de Daniel Popescu

Jenson Button spera sa-si pastreze titlul mondial castigat in sezonul precedent, insa admite ca este imposibil sa faca predictii pe baza rezultatelor din teste.

Jenson Button este emotionat inaintea debutului oficial pentru McLaren in antrenamentele libere de vineri de pe circuitul din Bahrain si spera sa fie capabil sa lupte si sa cucereasca un nou titlu mondial.

"Astept cu nerabdare sa urc in monopost vineri dimineata in Bahrain stiind ca sunt campionul mondial. Este o responsabilitate si o onoare, dar este ceva de care ma voi bucura atat de mult cat voi putea. Nu vreau sa pierd numarul 1 de pe monopostul meu!"

, a declarat britanicul in cadrul unui comunicat de presa al echipei sale.

Pe de alta parte, Button admite ca in acest moment este dificil sa prefigureze cine va castiga titlul mondial in 2010, ca urmare a echilibrului existent intre cele patru pretendente (Ferrari, McLaren, Red Bull si Mercedes GP).

"Chiar si dupa patru saptamani de teste, este incredibil de dificil de prezis ordinea inaintea noului sezon. Sunt cateva echipe si cativa piloti care par sa iasa la vanatoare, dar va fi fascinant sa vedem care va fi echipa de batut", a mai precizat el.

Noul sezon de Formula 1 incepe vineri cu primele doua sesiuni de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al statului Bahrain.

Via | McLaren

  • scuderia, luni, 08.03.2010 16:58
    ....

    :))...sa tacem:))