Button: "Criticile mele la adresa maşinii sunt constructive"

Publicat miercuri, 04.08.2010 12:24 de Mircea Meșter

Jenson Button spune că nu vrea decât binele echipei atunci când declară că monopostul e mai slab decât cel al rivalilor. "Critici pozitive" este expresia utilizată de britanicul de la McLaren.

După ce a fost criticat de Ron Dennis din cauza faptului că a declarat public care sunt slăbiciunile monopostului McLaren în raport cu cel Red Bull, Jenson Button susţine că intenţiile sale au fost unele constructive.

"Nu suntem la fel de rapizi precum Red Bull în acest moment. Se poate vedea asta cu ochiul liber pe circuit. Nu e un lucru negativ. Sunt critici pozitive. Poziţia în care mă aflu nu e una în care să arăt cu degetul. Când spun că maşina noastră nu e la fel de rapidă, înseamnă că e chiar aşa cum spun"

, spune Button.

Britanicul susţine că singurul mod prin care echipa va putea căştiga în acest sezon titlul este prin colaborarea tuturor celor implicaţi. "E o chestiune de echipă. Câştigăm împreună şi pierdem împreună. E ca şi cum aş spune că am făcut o eroare pe circuit. E vina mea. Ei bine, când spun că maşina nu e destul de rapidă, înseamnă că nu e. Dar în acelaşi timp înseamnă că voi face tot ce pot pentru a o face rapidă", continuă pilotul McLaren.

 

  • Stefan, miercuri, 04.08.2010 18:29
    "Criticile mele la adresa maşinii sunt constructive"

    Bravo Button!