Bruno Senna a castigat la a treia sa cursa in GP2

Publicat duminică, 13.05.2007 12:19

Bruno Senna, nepotul regretatului pilot brazilian Ayrton Senna, a reusit astazi sa isi adjudece prima victoria a carierei in GP2, antecamera Formulei 1. Brazilianul de 24 de ani a reusit sa il tina in spate pe Timp Glock, pilot de teste la BMW-Sauber, si sa castige in cursa de GP2 din Barcelona. A fost doar a treia etapa la care a participat Bruno Senna.

Desi a inceput cursa de pe pozitia a sasea, Senna a trecut pe trei imediat dupa start, mutarea castigatoare fiind un pitstop programat perfect in timp ce pe pista rula masian de siguranta. "Inginerul meu de cursa m-a chemat la boxe si am fost putin ingrijorat, pentru ca nu stiam daca era mutarea pe care ar fi trebuit sa o facem. Urma sa termin intreaga cursa cu un un set de pneuri, un lucru extrem de greu la Barcelona. Insa la final s-a dovedit ca am facut mutarea castigatoare. Multumesc echipei pentru prima mea victorie in GP2", a declarat pilotul brazilian.

  • tracto91, duminică, 13.05.2007 14:10
    lol

    aici scrie k a reusit sa il tina in spate pe timo glock da ar trebui sa fie cu minus nu?

  • silviukimi, duminică, 13.05.2007 14:19
    nu

    nu l-a tinut in spate p GLOCK, acesta a condus mare parte din cursa pierzand conducerea prin intrarea sa la boxe. dupa revenirea p pista GLOCK a reusit sa recupereze din diferenta, insa nu a mai avut timp sa il prinda si sa il depaseasca p SENNA. P.S. intre timp s-a desfasurat si cursa a 4-a