Briatore, indecis in privinta pilotilor pentru 2008

Publicat miercuri, 25.07.2007 15:20 de Daniel Popescu

Flavio Briatore le-a comunicat pilotilor sai ca trebuie sa mai astepte cateva saptamani pentru a afla daca vor face parte din echipa si in sezonul 2008. Anterior, seful echipei franceze spusese ca Giancarlo Fisichella, Heikki Kovalainen si pilotul de teste Nelson Piquet Jr vor avea situatia clarificata la sfarsitul lunii iulie.

"Imi mai acord cateva saptamani pentru a lua o decizie. Vreau sa le ofer pilotilor mei o masina mai buna pentru a putea judeca mai bine calitatile lor", a declarat Briatore.

Exista zvonuri potrivit carora Flavio Briatore asteapta verdictul in cazul de spionaj industrial in care este implicata McLaren, deoarece Fernando Alonso si-ar putea rezilia contractul daca echipa anglo-germana va fi gasita vinovata.

  • hoyad, miercuri, 25.07.2007 16:26
    Vulpoi batran...

    Briatore mai spera ca Renault se mai intoarce la performantele din anii trecuti..., dar spera degeaba ! Au avut o SANSA mare cu modificarea regulamentului de concurs in anii trecuti si au fructificat-o, dar cam de atat sunt in stare in acest moment si nu cred ca Alonso este in stare sa-i mai scoata sus !

  • ka2gofree, miercuri, 25.07.2007 16:43
    @hoyad

    Alonso il bate pe toti. Fisichella ii varza, Kovalainen ii inca fara experienta dar si asa ii mai bun decit Fisichella, iar Piquet este foarte talentat. As putea sa cred ca anul viitor o sa fie Alonso cu Piquet la renault. Mclaren ii vinovat. Acuma ramine de vazut daca astea pot sa-l dovedeasca. In rest ar fi mai bine pt Alonso la Mclaren.

  • billy, miercuri, 25.07.2007 19:25
    ka2gofree

    vezi ca te cauta mamica-ti sa-ti schimbe scutecul.

  • phradamon, joi, 26.07.2007 11:18
    piquet

    nu stiu cat de talentat e Piquet asta... in gp2 a castigat titlul prin constanta. nu am vazut ceva remarcabil la el. vom vedea.