Briatore il aproba pe Montezemolo

Publicat joi, 24.04.2008 14:23 de Daniel Popescu

Flavio Briatore este de acord cu presedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, care a declarat recent ca venirea lui Fernando Alonso la Ferrari ar dauna echipei italiene.

Recent, s-a speculat ca Alonso ar putea pleca de la Renault la finalul acestui sezon, intrucat monopostul R28 nu este pe masura talentului sau. Una dintre posibilele destinatii era Ferrari, insa Luca di Montezemolo a exclus aceasta posibilitate, afirmand ca venirea spaniolului la Calutul Cabrat ar dauna grav team-ului.

"Este foarte dificil sa ai doi piloti foarte buni intr-o echipa", a admis si Briatore. "Cand cei doi piloti sunt la fle de buni, coechipierii devin cei mai mari dusmani. Piloti ca Alonso, Schumacher sau Raikkonen sunt complicati, iar daca ii pui impreuna nu obtii intotdeauna rezultate pozitive".

In acelasi timp, Briatore sustine ca cea mai buna strategie pentru Formula 1 este stabilirea unei ierarhii care sa functioneze bine pentru ambii piloti. "Luati ca exemplu anul trecut, cu Alonso si Hamilton. Pana la urma McLaren au pierdut titlul, iar motivul a fost rivalitatea".

Totusi, italianul a refuzat sa spuna daca se simte ususrat dupa ce Montezemolo a infirmat interesul pentru Alonso. "Sunt aici sa vorbesc pentru Renault. Daca vreti sa vorbim despre Ferrari, va platesc calatoria pana la Maranelo", a replicat Briatore.

  • aurelgales, joi, 24.04.2008 14:37
    PUNCTARE...

    Interesant mod de stabilire a punctajelor negative; o simplă enumerare şi pierzi puncte fără ca depunctaţii să fi făcut vreo faptă negativă !!! Cred că aţi omis echipele amintite de Briatore!!!!!

  • daniel.popescu, joi, 24.04.2008 14:56
    @aurelgales

    Nu este o simpla enumerare, Briatore spune ca acesti piloti sunt complicati si ca McLaren au pierdut timpul din cauza lui Hamilton si Alonso.

  • sym, joi, 24.04.2008 15:13
    asa si

    si daca sunt complicati de ce iau puncte pe minus? Sau ma rog, sa fi luat minus ham si alonso, ca de ei se spune si de rau. Dar atata. Daca enumera toti pilotii din sezon :D?