BMW:"Nu vom lupta cu echipele de top in 2008"

Publicat miercuri, 13.02.2008 11:48 de Daniel Popescu

In ciuda semnelor recente ca BMW Sauber au imbunatatit performantele masinii pentru 2008, pilotii echipei germane nu se asteapta sa lupte de la egal la egal cu Ferrari si McLaren pentru victorii, cel putin in prima parte a sezonului.

Ziarul german Bild il citeaza in acest sens pe Nick Heidfeld, care preconizeaza ca BMW va fi in continuare a treia forta din F1.

"Nu ne-am apropiat de Ferrari si McLaren", a precizat germanul, adaugand totusi ca, in opinia sa, F1.08 are un avantaj fata de masinile Renault, Williams si Red Bull.

Coechipierul sau, Robert Kubica, a confirmat problemele cu care se confrunta monopostul BMW: "Inca avem probleme. Masina este prea instabila", a precizat polonezul, sustinand ca timpii realizati in teste nu au acoperire in performanta reala a masinii. "Uneori, nu suntem atat de buni pe cat arata timpii. Iar in alte ocazii, suntem mai buni decat sugereaza tabela electronica".

  • ferrarif1.ro, miercuri, 13.02.2008 14:04
    Era destul de previzibil

    Eu au sperat sa reduca acel ecart de 4-5 zecimi dintre BMW si Ferrari/McLaren de anul trecut, prin noul monopost. Totusi au fost usor naivi din moment ce nici Ferrari si nici McLaren nu au stat cu mainile-n san. Si ca noul BMW sa fie un pas dublu inainte in termeni de performanta comparativ cu echipele de mai sus, este putin cam peste poate. Sa nu uitam ca BMW sunt inca o echipa tanara, in formare, dupa ce au achizitionat Sauber.