BMW, nehotarati asupra testelor de vineri

Publicat joi, 26.04.2007 16:11

Mario Thiessen, boss-ul celor de la BMW-Sauber, se declara inca nehotarat asupra pilotilor pe care ii va folosi in antrenamentele de vineri, la inceputul weekend-ului de cursa.

"As vrea ca zilele de vineri sa fie interpretate ca fiind unele de teste, cum au fost prevazute initial, si nu ca unele de antrenament",

a declarat Theissen.

Pana acum, cei de la BMW anuntasera ca in fiecare vineri va fi folosit Sebastian Vettel, pilotul de teste, pentru menajarea unuia dintre cei doi titulari din cursa. In Bahrain Vettel nu a fost folosit, acelasi lucru fiind valabil, din cate se pare, si pentru Catalunya.

  • horted, joi, 26.04.2007 16:34
    ...

    ar mai trebui niste stiri cu (+) azi, nu?

  • Giannig, joi, 26.04.2007 19:37
    Thiessen are agenda lui

    Thiessen este nehotarat in ce-l priveste pe Heidfeld. Lancezea alaturi de JV. Cand l-au pus pe Kubica in a doua masina, Heidfeld si-a imbunatatit timpii cu jumate de secunda. Unde era acea jumate de secunda inainte? Ar putea oare si mai bine Nick? Pana acum a avut efectiv bafta pentru ca lui nu i s-a stricat masina ca lui Kubica, si nici nu i-au gresit BMW strategia de calificare, ca polonezului. Pe cine sa tina pentru 2008? Pe Nick? si sa-l aduca pe Vettel in locul lui Kubica? putin probabil. Unde sa-l puna pe Vettel? BMW B nu exista, Prodrive nu cred ca negociaza cu ei pentru ca Thiessen e impotriva echipelor B. Ai avea asa mare grija de Vettel sa-i dai locul vinerea unuia din pilotii titulari, daca nu ai ganduri mari pentru el? L-a cam pus in incurcatura Nick cu debutul lui sezonul asta. Doar dupa pauza de vara cred ca vor lua BMW o hotarare. Pana atunci Nick mai cauta si pe la Toyota; zvornurile circula repede.

  • Calin, joi, 26.04.2007 22:26
    Vettel

    Nu stiu cine e Vettel asta. E chiar asa meserias incat sa-i ia locul lui Kubica? Anul asta a participat la niste teste, daca tin eu bine minte, dar nu a spart gura targului.