BMW dezvolta in continuare monopostul din 2007

Publicat marţi, 28.08.2007 17:10 de Daniel Popescu

Desi si-au asigurat deja locul 3 in clasamentul constructorilor, BMW-Sauber continua munca de dezvoltare a monopostului cu care echipa concureaza in acest sezon.

“Ne asteptam sa facem un pas mai mare in 2008 decat cele doua echipe din fata noastra, iar asta este singura cale de a-i ajunge din urma”

, a declarat Theissen. “Mai mult de 50% din capacitatea de productie a fost transferata pentru monopostul F1.08. Dar cand spun acest lucru, inseamna ca munca la masina din acest an este inca semnificativa. Putem aduce noi imbunatatiri in ultimele 5 curse ale sezonului. Cu siguranta fortam. Vrem sa obtinem mai multe podiumuri”.

Desi este optimist in privinta viitorului monopost, polonezul Robert Kubica prefera sa ramana precaut. “Vom incerca sa facem totul cat mai bine. Avem facilitati si oamenii potriviti, dar in Formula 1 nu se stie niciodata ce se va intampla. Nu cred ca trebuie sa mentionez numele echipelor care au avut asteptari foarte mari si ulterior au dezamagit. Sper ca nu va fi cazul nostru. Suntem increzatori ca masina va merge bine, dar mai avem cateva semne de intrebare referitoare la disparitia tractiunii controlate”, a precizat pilotul echipei BMW.