Barrichello nu se gandeste la retragere

Publicat vineri, 24.10.2008 10:51 de Daniel Popescu

Rubens Barrichello a marturisit ca nu priveste Marele Premiu al Braziliei de weekendul viitor drept ultima cursa a carierei sale in Formula 1.

Viitorul lui Barrichello la Honda Racing este incert, intrucat japonezii nu au confirmat inca linia de piloti pentru sezonul viitor.

In plus, in cazul in care Honda nu ii va prelungi contractul, sansele brazilianului de a-si gasi un alt angajament sunt foarte reduse.

Prin urmare, Marele Premiu al Braziliei din 2 noiembrie ar putea consemna ultima cursa in F1 pentru veteranul in varsta de 36 de ani. Cu toate acestea, Barrichello spune ca nu se gandeste deloc la acest lucru si ca va concura la Interlagos la fel ca de fiecare data.

"Nu vad Interlagos ca pe ultima cursa. Este doar un alt Mare Premiu al Braziliei, unul fantastic pentru ca primesc multa energie din partea fanilor", a declarat el pentru agentia de presa Associated Press. "Nu-mi voi face inca retragerea. Nu trebuie sa ma gandesc la asta acum. Voi incerca doar sa fac o cursa buna, la Interlagos fanii il vor incuraja pe Massa, dar si pe mine".

Barrichello va atinge cota de 269 de Mari Premii odata cu ultima cursa a acestui sezon. El a devenit deja pilotul cu cele mai multe Grand Prix-uri disputate in Marele Circ, intrecandu-l pe Ricardo Patrese (256 de starturi).

  • michelle_b, vineri, 24.10.2008 11:20
    Rubens ...

    face ca strutul, crede ca daca el nu vrea, nu se va intimpla .. si eu vreau sa cistige Kimi anul asta titlul de campion sau sa plec in Maledive pina in noiembrie (:P), Berni si Max cred ca vor binele formulei 1 (asta e prea hilar !), asa si Rubens refuza sa vada realitatea ... sau crede cu tarie in "It's not over untill it's over" ... se "bat" atitia tineri care promit la poarta F1 incit sansele lui sunt ... inexistente. Nu ca i-as contesta vreo calitate sau ambitie, dar ... face it Rubens !

  • NeoGalaxy, vineri, 24.10.2008 12:03
    @Rubens

    Sa-i multumeasca lui Schumi pentru ca l-a adus la Ferrari. A fost adus sa locotenent si a mai facut si fite cu vise de campion mondial. Sa fie fericit pentru ca are 2 titluri de vice-campion mondial. Daca nu era cei 4 ani la Ferrari nu reusea nimic in Formula 1.