Baldisserri: "F2008 se potriveste bine noilor reguli"

Publicat sâmbătă, 09.02.2008 14:55 de Daniel Popescu

Managerul Scuderiei Ferrari, Luca Baldisserri, crede ca monopostul F2008 s-a adaptat bine noilor reguli si spune ca este incurajat de performanta masinii din testele din Bahrain din aceasta saptamana.

"Toata lumea a sustinut ca pentru piloti va fi mai greu sa conduca pentru ca sistemele electronice au fost interzise in acest an"

, a declarat Baldisserri pentru Gazzetta dello Sport. "Dar pana acum F2008 s-a dovedit a avea o tractiune excelenta, de aceea am si obtinut acei timpi. De asemenea, am simulat geometria suspensiilor fata si spate si se pare ca functioneaza corect. Suntem foarte multumiti de timpii obtinuti, insa va trebui sa facem verificari cand vom concura pe acelasi circuit cu celelalte echipe".

In plus, italianul este multumit si de fiabilitatea noii masini Ferrari: "A trecut ceva timp de la ultimele teste fara probleme. Asta ne-a permis sa ne indeplinim obiectivele ruland masinile mai putin, iar asta este foarte bine pentru ca testele sunt limitate. Obiectivul nostru pentru 2008 este fiabilitatea, insa daca masina este si rapida, atunci asta este cel mai bun lucru".