Baldisserri ar fi vrut o "dubla" Ferrari la Istanbul

Publicat marţi, 13.05.2008 13:38 de Mircea Meșter

Victoria lui Felipe Massa este un castig, dar se putea si mai bine. Aceasta e opinia directorului sportiv Ferrari, Luca Baldisserri.

In ciuda victoriei finale din Turcia, Ddirectorul sportiv al celor de la Ferrari, Luca Baldisserri, este dezamagit de faptul ca cei doi piloti ai italienilor nu au reusit sa isi asigure o dubla la cursa de la Istanbul. Mai mult, Baldisserri spune ca ar fi vrut sa vada o umbra de combativitate in Felipe Massa atunci cand Lewis Hamilton a trecut usor de brazilian in turul 23.

"Daca tururile de forta ale lui Hamilton ar fi fost oprite, Kimi Raikkonen ar fi terminat pe a doua pozitie. Victoria este una extraordinara, insa nu sunt complet fericit", sustine oficialul italienilor.

Felipe Massa contraataca insa si sustine ca Hamilton a fost prea puternic in acel moment: "Nu am putut sa il opresc, era foarte rapid. L-am vazut ca ma depaseste si mi-am spus 'OK, du-te! Vom vedea la urmatorul pitstop cum va fi' ", sustine pilotul brazilian.

  • cipzxc, marţi, 13.05.2008 14:57
    .

    Massa trebuia sa fie babysiter-ul lui Raikkonen? Pe Kimi trebuia sa il ajute echipa si in primul rand el insusi nu sa astepte ca Massa sa il tina in spate pe Hamilton. Si mai este o vorba pe la romani cica: Nemultumitului i se iau darurile!!

  • kempo, marţi, 13.05.2008 15:10
    mda

    trebuia sa-l punctati pe hamilton nu sa-l depunctati de massa .

  • cipzxc, marţi, 13.05.2008 15:20
    corect

    Sunt intru totul de acord cu kempo. Oricum nu se mai modifica acum dar totusi poate pe viitor....

  • cornelica, marţi, 13.05.2008 15:51
    hm

    Ce vina are in treaba asta Massa nu inteleg. Eu l-as fi punctat tocmai pentru aceasta strategie stil Schumacher, care a dat roade. Ma rog, cu stilul asta de punctaj ciudat m-as retrage. Si tot nu inteleg, odata niste pariuri facute de ce nu se pot schimba, evident cu un anumit timp inainte de eveniment? Organizare proasta ce sa zic!!!