Bahrain, antrenamente libere 2: Raikkonen talonat de Hamilton

Publicat vineri, 13.04.2007 15:47

A doua sesiunea de antrenamente din Bahrain a echilibrat balanta intre pilotii din frunte. Daca Raikkonen a reusit inca o data sa stabileasca cel mai bun timp, Hamilton s-a apropiat mai mult decat amenintator de finlandez (la doar 0.013 secunde).

Mai mult, senzatia zilei a fost Robert Kubica, polonezul de la BMW reusind sa sparga monopolul Ferrari-McLaren prin pozitionarea pe al treilea loc al zilei. Dupa el au urmat Massa si Alonso.


Au surprins placut din nou cei doi piloti Williams, care s-au clasat din nou intre primii 10. Dezamagirea a fost Jenson Button, cel care din cauza unor probleme a reusit sa parcurga doar jumatate din tururile realizate de ceilalti piloti si a stabilit ultimul timp.

Iata clasamentul complet al celui de-al doilea antrenament al zilei din Bahrain.
  • mirco, vineri, 13.04.2007 16:02
    interesant

    ce v-am spus ? Pun pariu ca alonso nu a dat tot ce putea. De fapt cred ca a mers ca la plimbare. Baiatul asta chiar e destept si cred ca va face din nou o cursa mare... din pacate

  • Giannig, vineri, 13.04.2007 16:09
    inca e treaba de ghicit aici

    Da, am urmarit cu interes si timpii din antrenamente 2. Kimi a facut acel timp in ultimele 7minute si Hamilton a venit imediat dupa el. Asta arata ca cel putin pentru Q3 Ferrari si Mclaren sunt foarte aproape. Alonso a tinut capul de afis pentru cam 1ora cu doua ture foarte bune, deci cu usurinta realizate pe o pista cu nisip. Timpii au scazut pe masura ce pista aduna cauciuc. Din pacate nu am urmarit ultimii timpi ai lui Alonso sa-mi dau seama ce avea de gand. S-ar putea sa fi facut ture cu mai multa benzina (pentru inca 4-5 ture) decat Lewis sa vada ce timpi scoate. Cred ca vom vedea strategii diferite la Mclaren pentru cursa.

  • KalEl, vineri, 13.04.2007 16:12
    mda ...

    oricum ... nu se compara cu 1:33.1 realizat de kimi az'dimineata (poate era low on fuel atuncea ... cine stie )

  • billy, vineri, 13.04.2007 18:03
    :))

    situatia e foarte stransa pentru ca Kimi n-a mai mers ca de dimineata. Probabil a lasat-o mai moale, probabil a mai testat una-alta... Ideea e ca de timpul lui initial inca nu s-a apropiat nimeni la mai putin de 0.4, asa ca sa nu ne hazardam dandu-l pe alonso mare favorit. Cartile adevarate se pun pe masa sambata o parte si duminica restul

  • Giannig, vineri, 13.04.2007 18:21
    cauciucurile

    E putin probabil ca vom mai vedea 1:33.162 sau sub. Acele ture le-au facut Ferrari sa afle cat de tare se poate merge cu combustibil pentru 2-3 ture , sa vada daca isi permit sa-i bage la pit inaintea lui Mclaren. Alonso si-a facut turele rapide cu cauciucuri hard, pe cand Hamilton/Kimi erau pe moi. Deci iar vad indicii ca vom avea strategii diferite. Pe altundeva scriam ca il vad pe Kimi luand pole- nu ma incanta, stiu ca asta urmareste Todt cu orice pret. Dar nu va apropia Ferrari de victorie, ci s-ar putea sa se compromita. Dati calificarile odata!!!

  • avocatu, vineri, 13.04.2007 20:14
    o mica nelamurire

    intrebare pt mesteru': observ ca in antrenamentele 1 doar primii 7 piloti au primit puncte, iar in antrenamentele 2 doar primii 6, desi regulamentul spune ca primii 8 vor primi puncte...deci nu au primit puncte dar nu au fost afisati, sau nu au primit si atc de ce?

  • avocatu, vineri, 13.04.2007 20:17
    scuze

    sorry, nu am fost atent la ce am tastat: intrebarea era dak au primit puncte si nu au fost afisati, sau nu au primit si atc care e motivul?

  • Mircea Mester, vineri, 13.04.2007 23:21
    puncte

    Punctele se acorda conform regulamentului. Primele opt pozitii sunt punctate. Insa nu sunt afisate toate punctele deoarece ar insemna sa facem un ditamai carnatul pe toata pagina. Cei care i-au avut in echipa pe pilotii de pe 7 si 8 au luat insa punctele :)

  • Giannig, sâmbătă, 14.04.2007 09:45
    nedumerit

    O intrebare de curiozitate: Daca Raikkonen castiga cursa cate puncte primeste?