Alonso: "Virajul 10 poate crea probleme"

Publicat joi, 25.09.2008 16:25 de Daniel Popescu

Fernando Alonso a marturisit ca este ingrijorat de modul in care a fost realizat virajul 10 al circuitului din Singapore, intrucat pilotii isi pot avaria foarte grav maisinile.

Alonso considera ca pilotii risca sa-si distruga masinile in bordurile din virajul 10 al circuitului din Singapore, insa spera ca organizatorii sa rezolve problema pana la primele evenimente oficiale de vineri.

"Ma tem ca daca ratezi sicana sau trasa ideala trebuie sa mergi peste borduri si apoi probabil ca iti avariezi masina. Daca avariezi o masina nu este grav, dar daca avariezi doua pleci acasa".

"Aceasta este o ingrijorare in acest moment. Dar nu stiu care ar fi solutia mai buna si nu stiu daca vor putea sa o faca rapid pana maine".

FIA a anuntat ca va analiza situatia, iar directorul de curse Charlie Whiting a vizitat deja acel viraj. in alta ordine de idei, organizatorii au testat deja sistemul de iluminare de rezerva, stingand in mod deliberat instalatia de nocturna pentru a observa cat de rapid se aprinde sistemul de rezerva.

  • michelle_b, joi, 25.09.2008 16:37
    @dani

    parca lipseste ceva din aceasta stire ....hmm... (pls nu spune ca s-a punctat, ptr ca nu e asa! acolo s-a punctat altceva "Este foarte impresionant." si "este unul dintre primii piloti...".... etc), asa e ?

  • Bruno_Senna, joi, 25.09.2008 17:14
    firicel zice...........:)........

    ~nu e prima data cand se trunchiaza stiri la postare..

  • bursuc18, joi, 25.09.2008 17:42
    ...poate ca nu a fost stirea potrivita...@michelle_b si Bruno_Senna

    Este posibil sa nu se fi redactat stirea despre care vorbiti..., poate aflam mai tarziu si detaliile stirii despre care am fi vrut sa fie tradusa si postata...

  • daniel.popescu, joi, 25.09.2008 17:48
    @michelle_b

    Aproape fiecare stire are mai multe surse. Sursa pe care am utilizat-o aici continea doar declaratiile lui Alonso.

  • simodoru, joi, 25.09.2008 18:12
    @bursuc18/ADMIN

    ~Stati linistiti sursele sunt multe.... da au aceleasi personaj.....ne asteptam la ploaie maine si sambata../ de declaratii..in timpul evenimentelor atunci e momentul preferat..intre timp,,poezii pt fete..:)............bafta!! FORTZA FERRARI!!