Alonso tinteste victoria la Hungaroring

Publicat luni, 23.07.2007 16:46 de Daniel Popescu

Campionul mondial Fernando Alonso a declarat pentru presa spaniola ca doreste sa castige cursa de la Budapesta, pentru a demonstra astfel ca McLaren a facut progrese.

"In Ungaria ar fi bine sa castig pe uscat. Mai mult ca oricand, pentru ca vreau sa demonstrez ca McLaren a facut progrese, si de asemenea pentru ca Hungaroring se potriveste masinii noastre. Este un circuit lent, asemanantor cu Monaco"

, a spus Alonso.

Spaniolul crede ca lupta pentru titlu este inca stransa. "Asa cum am spus mereu, campionatul este lung si cel care va fi mai constant va castiga titlul. Uneori lucrurile merg bine, alteori nu. De data aceasta totul a mers bine si am profitat la maxim. Voi incerca sa urc pe podium si sa termin in fata celorlalti", a mai precizat Fernando.

Alonso s-a apropiat la numai 2 puncte de liderul clasamentului, Lewis Hamilton.

  • hakkinen, marţi, 24.07.2007 10:09
    Bravo Alonso !

    Bravo,ti-a revenit moralul,exact ce aveai nevoie ! Tine-o tot asa si la sfarsit McLaren vor fi campioni !

  • onutza, miercuri, 25.07.2007 13:49
    ipiiiiiiiii!!!!!!

    si-a revenit alonso, si asta e un lucru bun. prin depasirea lui massa de catre alonso, de la sfarsitul cursei din MP al Europei, l-am recunoscut pe alonso de alta data, adica cel echilibrat, cu un pic de nou in el: agresivitate pe circuit. de abia astept urmatoarea cursa....