Alonso paraseste Renault dupa "sapte ani incredibili"

Publicat marţi, 03.11.2009 10:01 de Daniel Popescu

Fernando Alonso si-a luat ramas bun de la Renault dupa Marele Premiu din Abu Dhabi si spune ca cei sapte petrecuti la echipa franceza au fost incredibili.

Fernando Alonso a concurat duminica pentru ultima oara in combinezonul Renault, spaniolul urmand sa se alature incepand din sezonul urmator Scuderiei Ferrari.

Acesta a admis ca despartirea de echipa franceza a fost emotionanta, cu atat mai mult cu cat a castigat cu Renault ambele titluri mondiale din cariera.

"As dori sa multumesc intregii echipe pentru tot ceea ce am obtinut impreuna pe parcursul anilor. Am avut cateva victorii grozave si am castigat titluri mondiale impreuna. Au fost cei mai incredibili sapte ani din cariera mea si nu voi uita niciodata acest lucru", a declarat el la finalul cursei inaugurale de la Abu Dhabi.

Alonso a fost pilot de teste la Renault in sezonul 2002, inainte de a debuta oficial pentru echipa franceza un an mai tarziu. Spaniolul a devenit campion mondial in sezoanele 2005 si 2006 si a revenit la echipa in 2008 dupa un un sezon 2007 petrecut la McLaren Mercedes.

Via | Renault

  • NeoGalaxy, marţi, 03.11.2009 16:48
    @Fernando

    Ne vedem in 2010, de aici va incepe marea aventura Ferrari. Multa bafta si mai ales mult mult noroc pentru ca ne asteptam la multe de la tine. Ferrari au pregatit si ei multe modificari, as spune o rearanjare a echipei care sa dea un randamant mai bun cel cu pererea Felipe + Kimi. Evident, nu sunt singurele noutati dar le vei afla si singurel pe restul si sigur te vor bucura nespus!