Alonso: "Nu va asteptati la surprize la Monaco"

Publicat marţi, 13.05.2008 14:18 de Mircea Meșter

Pilotul spaniol sustine ca surprizele nu isi au locul in etapa de la Monaco, desi oficialii Ferrari sustin contrariul.

Fernando Alonso ii avertizeaza pe fanii sai sa nu se astepte la multe surprize in ceea ce priveste prestatia sa si a monopostului sau la Monaco. Reactia spaniolului vine dupa ce Stafano Domenicali, seful Ferrari, sustinea ieri ca circuitul de la Monaco si configuratia acestuia permite egalizarea valorilor echipelor, astfel ca BMW si Renault s-ar putea alatura luptei pentru victorie.

"Cred ca McLaren vor fi puternici. Ma astept ca Renault si BMW sa fie de asemenea puternice. Totul va fi diferit, deci cred ca Monte Carlo va fi o cursa importanta pentru toata lumea", sustinea Domenicali.

Fernando Alonso il contrazice partial: "Vom vedea. de fiecare data spunem ca la Monaco va fi diferit, dar de fiecare data castiga un Ferrari sau un McLaren. Masinile care au castigat pana acum in acest sezon vor veni la Monaco ca sa continue linia de succese, astfel ca la final vom vedea ca surprizele sunt mult mai reduse ca numar decat ne-am astepta la inceput", spune Alonso. Pe de alta parte, referindu-se la rezultatul din cursa de duminica, Fernando afirma ca locul al saselea este maximum din ce poate scoate la aceasta ora din monopostul sau.

"E imposibil sa fac mai mult. Poate suna redundant, dar cele trei echipe de top sunt foarte avansate de restul si noua nu ne ramane decat sa ne batem pentru locul al saptelea", spune pilotul ING Renault.

  • Snatch, marţi, 13.05.2008 21:21
    Rusine

    e vrajeal totala sistemul asta de punctaj ...isi bat joc de noi ....stam ca niste catzei sa vedem puncte dar ele nu sunt acordate corect !!! rusine!

  • mircea, marţi, 13.05.2008 21:23
    @Snatch

    Ia zi, prietene. Spune-ti pasul si rezolvam ce te nelinisteste.