Alonso, nesigur in privinta viitorului sau la McLaren

Publicat luni, 06.08.2007 16:21 de Daniel Popescu

Fernando Alonso spune ca este nesigur in privinta viitorului sau la McLaren Mercedes, dupa ce relatia cu coechipierul sau, Lewis Hamilton, s-a deteriorat si mai mult dupa Marele Premiu al Ungariei.

Intrebat de reporterii spinioli daca va concura la McLaren si in sezonul viitor, dublul campion mondial s-a marginit sa declare:

"Nu stiu, nu stiu. Vom vedea".

Un alt reporter l-a intrebat daca este adevarat ca se astepta sa fie tratat altfel de McLaren, dupa ce a sosit la echipa din postura de campion mondial. "Foarte corect. Este absolut adevarat", a precizat spaniolul.

Alonso a sosit la McLaren in acest sezon, iar contractul sau cu echipa britanica expira in 2009. Pilotul in varsta de 26 de ani ocupa locul 2 in clasament, cu 73 de puncte, la 7 puncte in spatele lui Lewis Hamilton.

  • reddog, luni, 06.08.2007 16:58
    misto faza,

    el vrea sa plece si voi o spuneti ca si cum ar fi dat afara de la McLaren...ati interpretat gresit,McLaren trebuie cu - si Alonso cu +

  • Seb, luni, 06.08.2007 17:02
    @reddog

    Corect. Personal, as pune -100 la cei de la automarket. Am vazut prea multe stiri notate aiurea

  • reddog, luni, 06.08.2007 17:06
    mai mult,

    sunt multe stiri aparute cu Alonso,inclusiv comentariile unor piloti...sefi din F1...le dam clasate?

  • aphelyon, luni, 06.08.2007 17:15
    asa e

    sunt multe stiri despre Alonso care ar putea fi punctate si cu + (si asta ar trebui punctata cu + pentru ca nu il da nimeni afara, el vrea sa "scape", au dreptate baietii de mai sus)

  • daniel, luni, 06.08.2007 17:23
    punctare

    Domnilor, in caz ca ati uitat exista o grila de punctare pentru F1 Champ. Nu am interpretat ca McLaren vrea sa-l dea afara pe Alonso, ci strict declaratia acestuia: nu stie daca va ramane la echipa sau nu.

  • reddog, luni, 06.08.2007 17:35
    @daniel

    "Un alt reporter l-a intrebat daca este adevarat ca se astepta sa fie tratat altfel de McLaren, dupa ce a sosit la echipa din postura de campion mondial. "Foarte corect. Este absolut adevarat", a precizat spaniol." pentru ce a luat cu - aici? nu McLaren trebuia penalizata? stirile pozitive cu el se puncteaza maine ? ori poate vineri !...nasol moment pentru ca dupa 00:00 toti pot prinde o stire pozitiva cu Alonso(inclusiv cei care au alergat astazi cu 2 piloti la platinum si nu mai pot face schimbari) am ramas cu Alonso pentru ca am citit cel putin 6 stiri in care poate fi punctat cu + si am considerat ca merita ,voi le punctati doar pe cele cu -

  • a, luni, 06.08.2007 17:44
    @daniel

    alonso trebuia si el punctat pt ca sunt multe stiri cu el pozitive, dar se pare ca si voi faceti aceleasi lucruri ca si MClaren, favorizati pilotii care va plac voua

  • daniel, luni, 06.08.2007 17:51
    @reddog & @a

    Nu favorizam niciun pilot in detrimentul altuia, desi este evident ca nu putem multumi pe toata lumea.

  • a, luni, 06.08.2007 18:03
    @daniel

    poate ca nu favorizati nici un pilot dar daca i-ati scazut lu alonso acelasi lucru se putea face si in cazul lui fisichela pt ca in unele stiri se spune ca nici el nu e sigur de locul sau pt sezonu viitor

  • vlady, luni, 06.08.2007 18:22
    ?

    Poate ar trebui sa ne explice cineva grila de punctare pentru F1 Champ...sa intelegem mai bine ...Sincer s-au facut foarte multe speculatii pe tema Alonso si au fost notate prea multe cu - In plus as vrea sa propun adaugarea in lista pilotilor de rezerva si pe Albers sau Pique jr...deorece au fost stiri despre ei.

  • reddog, luni, 06.08.2007 19:35
    @daniel

    dak nu favorizati pe nimeni de ce nu punctati toate stirile? dak maine punctati stire cu Alonso aparuta astazi clar ca favorizati anumiti useri

  • Mircea, luni, 06.08.2007 20:06
    reddog

    Prieteni, calmati-va. Iar v-ati aprins aiurea la inceputul a trei saptamani de pauza. Va reamintesc un singur lucru. Acum nu mai departe de trei saptamani, toate vocile de aici ne acuzau ca suntem fani McLaren si Alonso si Hamilton. Acum, deodata, lucrurile se schimba si am devenit fani Ferrari. Chiar glumeam astazi in redactie spunand ca suntem toti fani Takuma Sato. Cred ca e echidistanta treaba asa, nu? :) Nu va mai agitati. Nu e favorizat niciun user, cu atat mai mult cu cat imi este absolut egal cine castiga si cine pierde in F1 Champ. Incercati sa intelegeti ca cea mai importanta parte a acestui site este reprezentata de stiri iar concursul a fost creat pentru a fideliza userii. Provocare reusita, de altfel. In aceste conditii, ce am castiga daca am favoriza vreun user? Nimic, va spun. Eventual invers... Poate ca maine se va puncta o stire cu Alonso aparuta astazi. Sau poate nu. Cert este ca in aceste 4 luni de cand am inceput munca la F1 Champ ati ajuns sa stiti ora la care a aparut in premiera o stire sau alta. Ceea ce pe mine, ca jurnalist si formator de opinie, ma multumeste la maximum. Vreau sa am un public avizat si informat si asta am. Totul e foarte frumos. Asadar, stati extremd e calmi si nu mai acuzati pe nimeni. Totul e sub control. Merci. :) Al vostru, Mircea.

  • vlady, luni, 06.08.2007 20:21
    :)

    Are dreptate omul!!! Am devenit prea incrancenati ....

  • reddog, luni, 06.08.2007 20:31
    ok

    sunt calm,nu am de ce sa fiu nervos(nu pentru un concurs) am o singura intrebare...asa cum Alonso a furat cu - astazi mai mult ca niciodata de ce nu s-a putut puncta stirile cu + ? cred ca am mai mult de 1 luna de cand nu am vociferat la modalitatea de punctare...astazi a fost strigator la cer...si in presa din TANGANICA dak era sa caut gaseam ce-l putin o stire pozitiva cu Alonso,dar nu,voi ati gasit doar stiri negative(si cu interpretarea stirilor sunt probleme) si ati punctat masiv cu -,asta in timp ce unii useri urcau in clasament,useri care maine au posibilitatea sa-l puna pe Alonso si sa mentina avantajul creat...nu seamana asta a favorizare? "Asadar, stati extremd e calmi si nu mai acuzati pe nimeni. Totul e sub control." ...sub controlul cui ?