Alonso, multumit dupa prima zi cu noua masina

Publicat marţi, 22.01.2008 10:28 de Daniel Popescu

Desi noul monopost Renault va fi lansat oficial pe 31 ianuarie, R28 si-a facut debutul pe circuit luni, in prima zi de teste de la Valencia. In ciuda conditiilor meteo mai putin favorabile, Fernando Alonso a avut o zi productiva, fiind multumit de performantele sale de ieri.

"Cand testezi prima oara cu o masina noua, trebuie intai sa verifici daca toate sistemele functioneaza corespunzator, iar noi asta am facut luni"

, a declarat Alonso. "Am fost capabili sa lungim incetul cu incetul prezenta pe pista. Totul a mers bine, dar este prea devreme pentru a compara performanta noastra cu cea a celorlalte echipe. In plus, nu acesta a fost obiectivul zilei de luni. Vestea buna este ca am intampinat doar cateva probleme si ca vom continua munca si marti".

La randul sau, directorul tehnic al echipei, Bob Bell, s-a declarat satisfacut de rezultatele obtinute cu noua masina. "Am avut o zi foarte productiva. Am parcurs 40 de tururi si in mare parte nu am intampinat probleme", a declarat Bell. "Ne-am fi completat intregul program daca vremea nu ar fi fost urata, si cred ca trebuie sa intregii fabrici pentru munca depusa pentru ca masina sa fie aici. In ansamblu, a fost o zi de munca foarte pozitiva".