Alonso, mai bine pregatit pentru restul sezonului

Publicat vineri, 20.07.2007 13:34 de Daniel Popescu

Dublul campion mondial Fernando Alonso spune ca se simte mai bine pregatit pentru a doua parte a sezonului dupa ce s-a adaptat la monopostul McLaren.

"Ma simt confortabil in masina acum, spre deosebire de primele curse. La fel si in ceea ce priveste cauciucurile. Sunt mai pregatit pentru a doua parte a sezonului spre deosebire de prima parte cand inca incercam sa inteleg cum merge masina. Acum merg la fiecare cursa stiind in ce fel va reactiona masina"

, a declarat Alonso.

Obiectivul sau in acest moment este sa termine pe podium in celelalte curse care au mai ramas de disputat. "Singurul calcul matematic pe care il fac este sa termin pe podium de fiecare data. In cursele care au mai ramas nu ma pot gandi la pericolul de a comite erori. Cand ma urc in masina ma gandesc doar la cursa, nu la campionat. Trebuie sa incercam sa castigam tot timpul", a precizat spaniolul.

  • schumacher13, vineri, 20.07.2007 14:29
    Uimitor...!!!

    Prima declaratie in care a vb ceva logic Alonso, k pana acu dadea numai declaratii a Claudiu Raducanu... Dar e un lucru bun cand vezi un lucru logic si gandit de la un .... Alonso... papa ...

  • auzi mah.., vineri, 20.07.2007 15:39
    tu esti obsedat de schumacher

    .papa

  • billy, vineri, 20.07.2007 16:00
    ce declaratie?

    asta-i o bolboroseala fara rost. Evident ca orice pilot de F1(si nu numai) se urca in masina sa castige. Daca n-ar fi asa, n-ar mai incerca.