Alonso, lamentat de debutul slab de cursa

Publicat luni, 27.08.2007 12:13 de Daniel Popescu

Fernando Alonso s-a declarat lamentat de startul cursei de la Istanbul, dupa ce a pierdut doua pozitii in primul viraj, cazand de pe locul 4 pe 6. Pilotul McLaren a fost depasit de ambele masini BMW-Sauber, pilotate de Robert Kubica si Nick Heidfeld.

“Cu siguranta startul nu a fost asa cum am planuit si nu a fost deloc bine sa fiu depasit de doua masini si sa cad pe locul 6. Am stat in spatele lui Heidfeld 17 tururi si, asa cum a spus si Raikkonen, este foarte dificil sa depasesti in zilele noastre. Trebuie sa astepti o gresala din partea celui din fata. Nick a fost consistent si a condus foarte bine. Am fost norocos sa il depasesc si abia atunci a inceput cursa mea”

, a declarat dublul campion mondial.

Spaniolul admite ca Ferrari a avut parte de o masina mai buna in Turcia, Felipe Massa terminand cu un avans de 26 de secunde in fata lui Alonso. “Cred ca este vorba de masina”, a precizat Alonso referindu-se la diferenta de timp dintre el si Massa. “Diferenta a fost facuta doar de masina. Pe un circuit ca cel de la Istanbul Ferrari a fost din nou in top. Stim ca trebuie sa aducem imbunatatiri, dar cursa urmatoare va fi mai buna”.

  • ?, luni, 27.08.2007 12:23
    bmw?

    bmw nu ia puncte?

  • sebi5fc, luni, 27.08.2007 14:45
    PUNCTE

    Ferrari Raikonen puncte???? cel putin Fereari(((“Diferenta a fost facuta doar de masina. Pe un circuit ca cel de la Istanbul Ferrari a fost din nou in top. )))) ASTEA NU IS PUNCTE??

  • Sorin Blaj, luni, 27.08.2007 15:33
    Si Kubica

    Ce naiba. Chiar nu puteti fi obiectivi?