Alonso ar putea pleca de la McLaren

Publicat marţi, 07.08.2007 11:36 de Daniel Popescu

Speculatiile conform carora Fernando Alonso se gandeste sa paraseasca echipa McLaren au devenit realitate dupa ce dublul campion mondial a discutat luni cu presa spaniola. Astfel, Alonso a declarat reporterilor spanioli:

"Chiar acum ma gandesc: eu sau Hamilton? Dar stiu ca nimic nu se va schimba. Am impresia ca unii oameni de la McLaren nici macar nu stiu ca eu vorbesc limba engleza"

.

Afirmatiile spaniolului vin dupa ce acesta a admis la Budapesta ca nu stie daca isi va duce la bun sfarsit contractul pe 3 ani cu McLaren. Cotidianul spaniol As sustine ca pilotul in varsta de 26 de ani s-a decis deja sa plece de la McLaren, avand ca alternative fosta sa echipa, Renault, sau o mutare la BMW-Sauber.

Daca directorul departamentului de inginerie de la Renault, Pat Symonds, a admis cu cateva saptamani in urma ca ar dori ca Alonso sa se intoarca la echipa franceza , Mario Thiessen, seful de la BMW, a negat interesul pentru spaniol: "Alonso nu este deocamdata pe lista noastra de prioritati", a spus Thiessen.

Fernando Alonso a venit la McLaren in acest sezon, insa nu a reusit sa se impuna in fata coechipierului sau, Lewis Hamilton, care l-a devansat pe spaniol cu 7 puncte in clasament. Contractul lui Alonso cu McLaren expira in 2009. 

  • vlady, marţi, 07.08.2007 12:12
    da nene!!

    Asa da stire si interpretare!!! Bravos

  • Katalin, marţi, 07.08.2007 12:30
    de ce +3 la BMW?

    de curiozitate, pentru ca n-am prins ideea!!!

  • cossandu, marţi, 07.08.2007 15:36
    stiri

    azi toata ziua am asteptat stirile cu ferrari, si ca facatura nu a aparut nimic :)

  • jano_rajmond, marţi, 07.08.2007 21:13
    Hai sa vedem

    As fi curios sa plece pe la Renault sau BMW Sauber... ba mai mult pacat ca nu a stat si anul acesta cu Renault... sigur ar fi undeva pe la mijlocul clasamentului la cat "talent" are =))

  • sharky_raduku, marţi, 07.08.2007 23:00
    daca..

    Mclaren va pierde acest pilot vor fi cei mai fraieri...indiferent daca sunt fanul lor...dar mie mi se pare cel mai potrivit alonso in clipa de fatza...cine o sa mai seteze mashina...hamilton?

  • jano_rajmond, marţi, 07.08.2007 23:45
    DA!

    De parca pana acuma Alonso seta masina... de aia il bate Hamilton pe unde apuca... ca isi seteaza asa de bine masina :P