Alonso ar putea parasi McLaren daca echipa va fi penalizata

Publicat joi, 19.07.2007 11:02 de Daniel Popescu

Fernando Alonso ar putea pleca de la McLaren in cazul in care echipa sa va fi gasita vinovata in scandalul de spionaj in care este implicata. Conform unei clauze din contractul sau pe 3 ani, dublul campion mondial isi poate rezilia intelegerea daca reputatia si imaginea sa sunt afectate de actiunile echipei.

O decizie finala in acest caz va fi luata pe data de 26 iulie, cand seful echipei anglo-germane, Ron Dennis, va fi invitat la Congresul FIA de la Paris pentru a raspunde acuzatiilor care i se aduc referitoare la incalcarea articolului 151c din Codyul Sportiv International.

  • exploziv_2003, joi, 19.07.2007 14:48
    Pacat

    Sunt fan Ferrari si totusi nu ma pot bucura de acuzatiile aduse team-ului McLaren. Pacat ca s-a ajuns la asa ceva!

  • omu negru, joi, 19.07.2007 14:53
    mclaren

    ar fi super nasol daca s+ar ajunge la depunctari !! ar fi o palma data echipei mclaren, cea mai galonbata echipa dupa ferrari !! sper sa nu se adevereasca acuzaţiile !! forza mclaren !

  • Giannig, joi, 19.07.2007 14:55
    cam dezamagit de ce se intapla; sper sa nu fie adevarat

    sincer ma enerveaza ce se intampla; daca Ron cu buna stiinta a acceptat spionajul...nu am ce sa-i mai zic...raman suparat pe el; daca echipei i se iau punctele sunt suparat si pe ei o luna. E foarte urat, sper ca nu au facut-o cu buna stiinta, pentru ca unul din motivele pentru care eu ma pot identifica cu Mclaren ,e fairplayul si integritatea. Faci totul ca sa castigi, dar nici chiar asa. Parerea mea este insa ca Stepney si Coughlan strangeau material ca sa plece la Honda pe un salariu baban, cu zestre.

  • Andrei, joi, 19.07.2007 16:04
    McLaren

    si eu sunt fan Ferrari si nici eu nu ma asteptam la asa ceva. nu de la Mclaren si nu de la Ron Dennis. McLaren are tot ce este mai bun in formula 1 si impreuna cu Ferrari sunt cele 2 echipe care au scris istoria Formulei 1. Da stiu Ferrari Formula 1 team este istoria Formulei 1 dar si McLaren are o foarte mare contributie. Totusi sa spioneze si sa foloseasca acele date... parca nu ma asteptam. Macar Schumi cand spiona o facea cu privirea si este destul de destept dupa aia sa foloseasca de a vazut. Eh ce sa zic... Alono nu putea sa faca o masina atata de buna in 2-3 luni nici cu Ross Brown si Schumi langa el. Deci ceva pute pe acolo. Nu stiu ce dar sper ca Ferrari sa-i bate pe pista si McLaren sa nu fie descalificati.