Vizibilitate

4.0

Cu o lungime de 5.3 metri, Mercedes-Benz Clasa S este o mașină mare. Și o să înțelegi asta când o să vrei să parchezi pe un banal loc dintr-un centru comercial. Pentru a face față provocărilor generate de parcări înguste, Mercedes-Benz a instalat o mulțime de camere, cu o imagine clară.

Dacă ești un șofer cu obiceiuri tradiționale, atunci trebuie să știi că luneta nu e tocmai generoasă, iar primul rând de montanți poate incomoda destul de mult în virajele strânse. Dar măcar ai oglinzi laterale care se potrivesc cu dimensiunile.

Și dacă tot am menționat sistemul de conducere autonomă, e bine de menționat faptul că poți comanda și un pachet special, care îi va permite mașinii să ofere o funcție de valet.

Adică o lași în fața biroului și ea pleacă să se parcheze singură. Teoretic. Practic, deși tehnologia a fost anunțată, momentan nu este aprobată nicăieri din cauza cadrului legislativ.

  • Andrei, miercuri, 08.11.2023 15:58

    Masina costa 180000 euro, iar compartimentul motor este atat de murdar si de prafuit, sters cu o carpa...Cum sa dai o masina murdara la testdrive?

  • @Andrei, joi, 09.11.2023 13:02

    asta le-am tot zis-o si eu celor de la AM, arata absolut dezgustator, mai bine nu puneau pozele. nu inteleg ce-o fi asa greu sa aibe la ei o laveta si un fas de geamuri care in lidl costa 6-7 lei?