Renault Grand Scenic

1.6 dCi 130HP Privilege 7STR ENERGY S/S

Tinuta de drum

3.5

Scopul principal al unui monovolum este să-şi transporte pasagerii de la punctul A la punctul B cât mai confortabil posibil. Iar Grand Scenic face acest lucru foarte bine. Ambiţiile sportive trebuie puse deoparte când vă urcaţi la volan, deoarece modelul francez prezintă un nivel ridicat de ruliu atunci când abordaţi virajele cu prea mult curaj, dar aceste lucruri le veţi putea experimenta doar când sunteţi singuri în maşină, căci o călătorie cu familia în regim sportiv la bordul unui monovolum denotă doar inconştienţă şi nu o să aibă un parcurs fericit.

Direcţia lui Grand Scenic nu necesită prea mult efort pentru a fi manevrată, ceea ce o face foarte potrivită pentru trasee lungi, cu toate că feeling-ul nu este întotdeauna la cote înalte. Suspensia filtrează pe cât posibil denivelările, dar gropile mioritice mai punctează şi ele câteva zdruncinături la bord din când în când.

  • fan Renault, luni, 06.08.2012 17:10

    Cu ce e mai buna aratarea asta decat Chevy Orlando?

  • Decebal, luni, 06.08.2012 17:15

    Cu faptul ca acum ti-ai pus in cap toti loganarii, si nu exista nimic mai tare decat loganu si renaultu!Sa vezi ce injuraturi ce iti ei si cat de rafinat si frumos mai ales destept e scenic !!

  • antonny, luni, 06.08.2012 17:18

    mami mami ce pret atrctiv are ..........mai bine cumperi lodgy sau la banii astia cumperi Ford s-max care e superb si o adevarata masina de familie

  • Luci, marţi, 07.08.2012 08:28

    Asta cu mai bine alegi altceva este o prostie. Asa putem spune ca la pretul asta poti sa "alegi" un Chiu7 sh. Grand Scenic este o masina care are clientii ei , chiar si la acest pret. Bineinteles nu clienti in Romania. Nu cred ca Renault produce aceasta masina doar asa, de "amorul artei".