Citroen C3

Tehnologie

4.0
Citroen C3 nu a fost niciodata un model care sa se exprime prin pixeli sau circuite, avantajul sau in fata concurentei fiind impartit intre spatiu, aspect practic si pret. Cu toate acestea, noul C3 face pasi importanti inspre noua linie a segmentului. Modelul testat dispunea, pe langa monitorul central cu sistem de navigatie MyWay (foarte util pe soselele italiene) si de kit-ul denumit de Citroen Connecting Box, care contine priza USB si jack, kit handsfree via Bluetooth si posibilitatea de conectare a unui iPod. Peste toate sta insa surpinzatorul sistem audio despre care stiam doar ca se numeste HiFi Audio si ca nu e semnat de nicio companie cu nume in domeniu. Ei bine, Citroen a realizat un habitaclu in care muzica se aude foarte bine, indiferent de viteza de rulare, un plus pentru un model care isi propune sa devina unul dintre punctele de interes ale oraselor.
  • Irinel Columbeanu, miercuri, 28.10.2009 18:00

    Misto......)

  • abc_e?, miercuri, 28.10.2009 18:15
    interior

    foarte frumos interiorul, poate cel mai frumos interior din clasa mica

  • Creative Tehnologie, miercuri, 28.10.2009 18:49

    daca tot sustineti ca testati anumite modele de ce nu puneti si poze cu ele din toscana, zimbawe, pattaya, coala lumpur si unde se mai presupune ca le testati? As vrea si eu sa vad cateva poze cu Citroen C3 facute in Toscana ca pe net gasim si noi. Multumesc.

  • corin, joi, 29.10.2009 01:46
    poze

    @creative technologie Pai sunt facute in Toscana, dar de fotografii citroen. Oamenii de la site au mers acolo sa faca test si sa scrie. Cu pozele se ocupa fotografii. fiecare face treaba pt care e platit. Ti-o spune un jurnalist care a fost si el la lansare :)

  • gladia2r, joi, 29.10.2009 08:07
    sandero

    Seamana cu Sandero din anumite unghiuri...

  • numar13, joi, 29.10.2009 08:23
    sunteti subiectivi

    cum se poate ca polo primeste la desigh 9 si e o copie clara a unui alt model, si aceste citroen care e ceva original si mult mai aparte primeste doar 8 la design. nu sunt fan citroen dar e o nedreptate sa nu apreciezi designul atragator al acestui model .

  • Florinache, joi, 29.10.2009 08:38
    E FRUMOASA FOC

    E foarte draguta frantuzoaica si cu siguranta nu se adreseaza cu precadere partii feminine.Drept dovada stau si pozele facute la lansare unde, surpriza, sunt doar barbati la volanele micutelor.

  • sandman, joi, 29.10.2009 10:19
    c3

    arata f bine masina, pe negru. nu e f feminina cum spuneti voi.

  • al, joi, 29.10.2009 11:05

    de fapt ei noteaza doar masinile gemane la motor/tinuta de drum, alea asiatice la consum calitate/pret asa ca ilustreaza mai degraba niste clisee. Masina asta sigur nu are cine stie ce putere, de altfel daca vrei putere o poti tuna si o sa ai mai ieftin mai multa decat pe modelele de top ale concurentei. E f frumoasa, incomparabila cu plicticoasele germane sau cu dubioseniile scoase de asiatici- toyota mai ales. O masina pt mine e mai importanta ca design interior ca acolo stai cel mai mult, confort si spatiu de depozitare, ma doare in spitz de povestea cu tehnologia si cu muzicutele, eu ma uit la drum nu imi bombardez creierii cu galagie ca romanu manelist. Oricum si ei sunt subiectivi asa ca putin conteaza ce note pun, macar sa ne spuna daca sunt probleme tehnice evidente pe masina, stiu eu cutia, ambreiajul etc. In ce priveste consumul facut de ei e naspa rau. Daca cunosti masina si ce iti cere poti scoate consumul din carte - sigur daca nu are probleme mecanice. Ei se cred un pic piloti de raliu dar sunt doar soferi prosti i-am vazut si la emisiunea pe care o aveau la antena 1. De altfel in categ asta intra si aia de la top gear, fifth gear etc, soferi prosti care stiu numai figuri. important la volan e sa te simti confortabil nu sa-ti versi matele, conducand - vezi doamne - agresiv.

  • URAGANU, joi, 29.10.2009 11:59
    baaa ma lasi

    Hai ba nene ditamai punctajul pentru o masina de 2 bani ?!?!?! Am trait s-o vad si p-asta, ditamai reclama la cascarabetele astea facute pentru clasa SARACA din franta. Masina asta numai un GAY o va conduce sau vreo fetita care in loc sa aleaga un Mini Cooper, isi ia ceva rotund si dragalas la culoare. Punctaj Maxim: GAY !

  • Alizee, vineri, 30.10.2009 11:24
    Auzi la el

    Bai uragane da tu crezi ca in Franta umbla lumea numa cu (i)Q 7 cum umbla toti lautarii pe la noi ?

  • fist_of_zen, vineri, 30.10.2009 15:29
    ha ha

    cat au costat pozele?

  • Claus-Claudel, sâmbătă, 31.10.2009 13:39
    ....

    chiar frumoasa masina

  • Andrei, miercuri, 04.11.2009 03:10
    ......

    Aduce mult a Ford Fiesta.....Si la spate putin dar foarte putin cu Wv Polo