Vorsteiner ne prezintă pachetul lor de tuning pentru McLaren MP4-12C

Publicat marţi, 27.08.2013 13:09 de Sebastian Toma

Tunerii de la Vorsteiner au publicat o galerie foto completă a pachetului pe care îl propun pentru McLaren MP4-12C. Acesta iese evidenţă prin jantele din aliaj cu un design deosebit.

McLaren MP4-12C este genul de model care nu mai are nevoie de tuning. Chiar şi aşa, tunerii de la Vorsteiner insistă cu un pachet estetic pentru supercarul britanic. Pe lângă un set de jante din aliaj, modelul primeşte o nouă bară faţă, un set de fante de aerisire realizate din fibră de carbon, un set de praguri laterale din fibră de carbon şi o bară de protecţie spate cu difuzor de aer integrat. Eleronul reglabil standard al modelului britanic a primit un element suplimentar din fibră de carbon, realizat tot de cei de la Vorsteiner. Bara de protecţie spate integrează şi trei fante de aerisire speciale, menite să ajute la eliminarea căldurii generate de propulsorul V8.

Lamborghini Aventador, tunerii de la Vorsteiner au modificat doar modelele din gama M de la BMW, gama RS de la Audi şi gama AMG de la Mercedes-Benz, pe lângă câteva excepţii sub forma unor modele Bentley, Porsche sau Nissan, de unde şi lipsa modificărilor la motor.

Via GTSpirit | Foto