VIDEO: Reclama la McLaren SLR 722

Publicat miercuri, 17.10.2007 11:08 de Robert Gherghe

Exclusivistul Mercedes McLaren SLR 722 are parte de un clip publicitar inspirat din traditia si originea sa.

  • No name, miercuri, 17.10.2007 15:03
    Mercedes masina de lux

    Mercedes este si va ramane o masina de lux. Nimeni nu poate comenta ceva la o astfel de masina. Numai respect oamenilor ce au un Mercedes Benz.

  • Reader, miercuri, 17.10.2007 17:32

    Din puntul meu de vedere, iti contrazic: "Numai respect oamenilor ce au un Mercedes Benz.". in romania faptul ca ai un mercedes nu impune neaparat respect (in alta tara poate). am putea totusi reformula in : "Numai respect oamenilor de la Mercedes Benz".

  • Alex, miercuri, 17.10.2007 20:34
    Living Legend

    Un brand care scrie istorie prin modelele sale. SLR 722 e unul dintre ele! Respect!

  • asm, joi, 18.10.2007 08:59
    @No name

    Tu spui ca "Nimeni nu poate comenta ceva la o astfel de masina." As fi curios daca chiar ai fost recent cu un Merceder S-Class. Iti dau un mic detaliu - unde a ajuns goana dupa profit maxim, chiar si la Mercedes - la S-Class din 2002, manarele de la portiere, care par de la distanta nichelate, masive si frumoase, sunt de fapt din material plastic (un fel de teflon) peste care sta un strat subtire de vopsea argintie (cam ca si la jucariile chinezesti). Daca mai cauti, in interior vei mai gasi din belsug asemenea materiale si finisaje penibile, care parca provin din masinile de sub 10000Euro...

  • ignis, joi, 18.10.2007 17:21
    mânare plastic

    Referitor la mânerele de plastic, ele sunt de fapt de ABS (acrilo butadien stiren) şi sunt o consecinţă a Directivei 2000/53/EC - the "End-of-Life vehicles Directive") şi nu a păsăricilor din capul proiectanţilor. "Vopseaua" aia este de fapt o metalizare a plasticului cu un procedeu de galvanizare foarte avansat care implică utilizarea mai multor paşi prin care depunere de paladiu, de cupru, de nichel şi apoi de crom trivalent (necancerigen). De ce toate astea? Pentru că în Europa ESTE INTERZISĂ CROMAREA DURĂ părţilor decorative ale automobilelor, ca urmare a directivei susmenţionate. TOATE mânerele şi elementele exterioare cu aspect de crom satinat sau lucios şi grilele frontale cu aspect metalic de la TOATE maşinile europene sunt din plastic. Asta aşa, ca să mai băgaţi la cap şi voi ceva util nu numai "aia seamană cu aia" şi "logan e naşpa!".

  • Fra, joi, 18.10.2007 19:04
    Mercedes...

    Chiar daca nu esti fan Mercedes, parca tot nu poti sa privesti insensibil la imaginile de mai sus... te furnica pe sira spinarii... rrrrrrr!! Multumesc celor ca Ignis care au rabdare sa vina cu o explicatie bine facuta si documentata, te unge la inima cand vezi pe cineva caruia ii pasa.

  • asm, vineri, 19.10.2007 12:40
    explicatii

    Multumesc pentru explicaţii. Eu povesteam doar ce am văzut, dar sincer mă bucur că aceste lucruri sunt făcute pornind de la considerente de sănătate sau ecologice. Totuşi, aştept şi Mercedes-uri care să arate lumii că le pasă de mediu şi prin reducerea performanţelor şi implicit a consumului şi a poluării.