VIDEO: Farbio GTS, cel mai tanar supercar

Publicat vineri, 25.01.2008 10:47 de Bogdan Mirică

Farbio GTS este un supercar britanic lansat pe piata abia in toamna anului trecut. Acesta va este dezvaluit intr-un video de prezentare.

Putini dintre fanii fenomenului auto mondial au auzit de construtorul de nisa Farbio. Si mai putini cunosc istoria acestui brand, care a inceput sa vanda masini abia in luna septembrie a anului trecut, doar din pura pasiune pentru modelele sportive.

Compania a fost fondata de un tanar din Marea Britanie, Arash Farboud, care a vrut in acest fel sa raspunda refuzului Porsche de a-i vinde un model GT1. Farboud nu s-a lamentat si a decis in 1998 sa creeze propriul supercar pe care l-a botezat Farbio GTS. Constructorul britanic de nisa este in acest moment in plina ascensiune, ceea ce l-a determinat pe tanarul fondator sa anunte ca este momentul unei expansiuni, Farbio pregatind inca doua noi modele sportive.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • ALX CT, sâmbătă, 26.01.2008 13:15
    !

    Bun,masina arata bine dar nu vad nici o informatie despre motor,viteza,acc.,si in VIDEO nu am vazut decat un slideshow cu muzika,ma gandeam ca poate arata gts-ul in actiune ruland cu 200km/h luand curbe periculoase nu plimbandu-se prnm curte cu 5km/h.Va salut