Un penthouse de lux din Miami se vinde la pachet cu un Aston Martin Vulcan

Publicat miercuri, 21.12.2022 13:47 de Alexandru Monenciu

Acest penthouse de lux din Miami vine la pachet cu un Aston Martin Vulcan cadou. Locuința ocupă 3 etaje și costă nici mai mult, nici mai puțin, de 59 de milioane de dolari.

În urmă cu ceva timp, britanicii de la Aston Martin au intrat pe piața imobiliară și au construit un bloc-turn în Miami, denumit Aston Martin Residences.

În prezent, doar 10 imobile au rămas nevândute, inclusiv un penthouse de lux care ocupă ultimele 3 etaje. Locuința costă 59 de milioane de dolari și, pentru a se asigura că o vor vinde mai rapid, cei de la Aston Martin oferă la pachet și un exemplar Vulcan.

Penthouse-ul are o suprafață interioară de 1.846 de metri pătrați și un spațiu exterior, privat, de 680 de metri pătrați care găzduiește o piscină și un centru spa. Locuința mai are 7 dormitoare, 8 băi, bucătărie, și priveliște spre Oceanul Atlantic.

În ceea ce privește mașina pe care viitorul proprietar o va primi cadou, este unul dintre cele 24 de exemplare Aston Martin Vulcan construite vreodată. Având în vedere că hypercar-ul a fost livrat clienților în 2016, cu siguranță este vorba despre un exemplar deja rulat.

Vorbim totuși despre o mașină care nu poate fi utilizată în afara circuitului, așa că, cel mai probabil, odometrul arată doar câțiva kilometri rulați. Sau poate chiar 0.

Acum 6 ani, modelul britanic, cu motor V12 de 7.0 litri și 820 CP, costa în jur de 2.1 milioane de euro.

via Carscoops