Un campion de wakeboard pacaleste traficul bucurestean

Publicat vineri, 02.10.2009 15:48 de Bogdan Mirică

Duncan Zuur, vice-campion mondial de wakeboarding, a strabatut in timp record distanta dintre Piata Natiunilor Unite si Piata Unirii pe Raul Dambovita.

Traficul infernal din Bucuresti da batai de cap tuturor celor care indraznesc sa isi scoata masina din parcare la orele de varf. Autoritatile au incercat semafoare inteligente, pasaje supraterane si subterane insa solutiile au intarziat sa apara. O posibila rezolvare a problemei a venit insa astazi din partea vice-campionului mondial la wakeboarding, Duncan Zuur, care a prezentat tuturor "alternativa" sa la traficul aglomerat din Bucuresti.

Zuur a acceptat provocarea de a strabate distanta dintre Piata Natiunilor Unite si Piata Unirii in jurul orei 8.30, moment in care traficul devine infernal. Campionul a ales insa un altfel de mijloc de transport, un wakeboard cu care a strabatut distanta dintre cele doua puncte pe Raul Dambovita. Zuur a plutit pe raul din centrul capitalei cu o viteza maxima de 35 de km/h si a ajuns in timp record la destinatie.

Bucurestiul se inscrie automat in randul oraselor care au gazduit demonstratii de wakeboarding, alaturi de Venetia sau Viena. Dupa aceasta experienta Duncan Zuur se va deplasa la Valea Argovei, unde va juriza o competitie la care concureaza cei mai buni wakeboarderi romani.

via | Red Bull

  • Phenom, sâmbătă, 03.10.2009 11:09
    Dambovita navigabila :)

    Ar fi o idee sa se amenajeze Dambovita ptr navigatia ambarcatiunilor light sau ultra-light... Sa mergem cu barca, de exemplu din Regie pana la Unirea sau Grozavesti...

  • SdB, duminică, 04.10.2009 02:09
    :))

    imi place..gandesti ca un betziv :)))