Uber deschide șampania: a ajuns la un miliard de curse în doar cinci ani de la înființare

Publicat marţi, 05.01.2016 19:00 de Bogdan Mirică

Uber a totalizat un miliard de curse în doar cinci ani de la înființare. Un britanic a fost norocosul care a înregistrat comanda cu numărul un miliard.

Chiar dacă în București au ieșit câteva controverse și discuții aprinse pe marginea tarifelor practicate de Uber în noapte de 1 ianuarie 2016, serviciul de transport gândit în Statele Unite reușește să se dovedească un succes continuu.

Recent, Uber a sărbătorit cursa cu numărul un miliard și asta la numai cinci ani de la debutul serviciului. Cursa record a fost înregistrată în Marea Britanie, la Londra. Marvin, un adolescent britanic a folosit Uber și serviciile unei Honda Insight pentru a ajunge din London Fields la Hoxton.

La finalul cursei, Marvin și șoferul său au constat cu surprindere că tocmai au efectuat cursa cu numărul un miliard. Și cum o asemenea performanță nu putea rămâne fără răsplată, Uber i-a făcut o mulțime de cadouri lui Marvin. Acesta a câștigat un an de curse gratuite cu mașinile Uber oriunde în lume. Mai mult, Uber îi plătește acestuia o excursie într-unul din orașele în care există membri Uber.

Compania va dona și o importantă sumă de bani unei asociații caritabile, botezată Hackney Pirates, preocupată cu educarea copiilor.