Trei titluri mondiale în Formula 1 nu te fac mai înţelept: Hamilton visează să-şi întemeieze o familie pe Marte

Publicat luni, 18.01.2016 11:25 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton a fost atât de impresionat de filmul Marţianul, încât a dezvăluit că şi-ar dori să-şi întemeieze o familie pe Planeta Roşie.

Lewis Hamilton şi-a adjudecat în luna noiembrie al treilea titlu mondial în Formula 1, la capătul unui sezon în care coechipierul său Nico Rosberg nu a reuşit să ţină pasul cu şirul de victorii al britanicului.

Pilotul echipei Mercedes s-a remarcat însă pe parcursul ultimilor ani şi prin filosofia sa de viaţă mai puţin obişnuită. Singur de aproape un an după a patra despărţire de cântăreaţa Nicole Scherzinger, Hamilton a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat publicaţiei Harper's Bazaar care sunt planurile sale de viitor. Impresionat de filmul Marţianul, britanicul susţine că şi-ar dori să viziteze Planeta Roşie.

"Mi-ar plăcea să merg în spaţiu. Tocmai am văzut Marţianul. Vreau cu adevărat să merg pe Marte", a explicat el.

Marţianul spune povestea unui astronaut american care rămâne singur pe planetă după ce misiunea eşuează din cauza unei furtuni de nisip. În prezent, cel mai probabil scenariu pentru o primă vizită umană pe Marte implică doar o călătorie dus, din cauza costurilor ridicate pe care le presupune o astfel de misiune.

Acest lucru nu pare însă să-l împiedice pe Hamilton, care a plusat prin dorinţa de a-şi întemeia o familie pe a patra planetă de la Soare. "Ei bine, nu există o călătorie de întoarcere, dar... Mă gândeam că aş putea lua cu mine o puicuiţă bună doar pentru a începe o familie acolo".

Visul lui Hamilton ar putea fi îndeplinit la un moment dat de Elon Musk, CEO-ul producătorului de maşini electrice Tesla, dar şi al companiei de aeronautica SpaceX. Ambiţia lui Musk este ca SpaceX să organizeze undeva în orizontul anului 2030 o primă călătorie spre Marte. "Aş vrea să mor pe Marte, dar nu la impact" este una dintre faimoasele sale declaraţii făcute în 2013.

Via Harper's Bazaar

  • Carevoli, luni, 18.01.2016 14:41

    totusi nu inteleg ....si te intreb : what's your Beef Daniel a visa totusi e pe moka .

  • scamel, luni, 18.01.2016 15:48

    hamilton a avut tangentza cu briatore ?

  • LR, luni, 18.01.2016 16:45

    Dacă Hamilton ar locui pe Marte, nu ar mai putea să se amuze pe seama circului ziaristic.

  • dany, luni, 18.01.2016 17:17

    @ LR Exact, pe plajele din Mexic cica lui Hamilton i se batea ochiul. Motivul? Daniel Popescu il tabloidizeaza intro fitzuica pe net... ce sa-i faci, din lipsa de actiune pe circuite...

  • S, luni, 18.01.2016 22:23

    La ce freza facuta la boloboc are si machiat la greu... cred ca fug si martienii de el... :))

  • Pokerstar, marţi, 19.01.2016 13:52

    50 dolari reali gratuiti la Pokerstars FARA DEPOSIT pe goo.gl/EV3rdS !!! (minim 18 ani)

  • biliboc, marţi, 19.01.2016 14:23

    Ce nu face omul pentru reclama ...