Transfăgărășanul a fost redeschis circulației rutiere. Momentan doar pe timp de zi

Publicat luni, 28.06.2021 15:45 de Alexandru Monenciu

CNAIR anunță că Transfăgărășanul a fost redeschis circulației publice. Momentan, pentru siguranța șoferilor, circulația este interzisă pe timpul nopții.

Transfăgărășanul, "cel mai frumos drum montan din lume" potrivit lui Jeremy Clarkson, a fost redeschis circulației rutiere. Vorbim despre tronsonul cuprins între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 - km 130+800).

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că, pentru siguranța șoferilor, circulația rutieră este permisă momentan numai pe timp de zi, în intervalul orar 07:00 - 21:00.

Totodată, participanților la trafic li se cere să adapteze viteza la condițiile de drum. Mai mult, turișii sunt avertizați că în ultima perioadă a fost semnalată prezența urșilor și sunt sfătuiți să nu se apropie de animale sau să le hrănească.

Circulația rutieră a fost redeschisă și pe Transalpina în urmă cu două săptămâni.

via CNAIR

  • Seriff, marţi, 29.06.2021 11:05

    Ar trebui asfaltat tot, ca e vai steaua lui, bine ca platim impozite, taxe, avem si noi un drum pentru care o gramada de straini platesc bani multi ca sa il viziteze si nici de ala nu puteam avea grija.