Toyota C-HR by Karl Lagerfeld: ediția specială a SUV-ului va fi disponibilă doar pe piața din Thailanda

Publicat marţi, 05.05.2020 11:47 de Cornel Șocariciu

Divizia Toyota din Thailanda a prezentat ediția specială C-HR by Karl Lagerfeld. SUV-ul propune o caroserie vopsită în două nuanțe și un interior cu accesorii speciale.

Divizia Toyota din Thailanda a pregătit o surpriză fanilor SUV-ului C-HR. Împreună cu brand-ul Karl Lagerfeld, reprezentanții constructorului nipon au pregătit ediția specială C-HR by Karl Lagerfeld.

SUV-ul producătorului nipon va miza pe o caroserie vopsită în negru, însă va ieși în evidență mulțumită unor accesorii în nuanța Pearl White. Culoarea a fost utilizată pentru montanți, plafon, carcasele oglinzilor, pragurile laterale și pentru o serie de elemente de la nivelul spoilerelor.

Aceeași nuanță Pearl White a fost utilizată și pentru planșa de bord și pentru spătarele scaunelor, iar logo-ul Karl Lagerfeld apare pe ambele elemente amintite anterior. În același timp, pragurile interioare au fost inscripționate cu denumirea completă a ediției speciale.

Cei care comandă un astfel exemplar vor putea opta și pentru o serie de accesorii speciale: o geantă de voiaj, o poșetă, o șapcă și un breloc pentru chei.

Pentru moment, reprezentanții Toyota din Thailanda nu au anunțat câte unități C-HR by Karl Lagerfeld vor fi disponibile.

Via | Toyota | Motor1