Superchips modifica Land Rover Discovery

Publicat sâmbătă, 01.05.2010 11:15 de Cornel Șocariciu

Superchips a recalibrat unitatea ECU a lui Land Rover Discovery TDV6. Prin intermediul acestei modificari propulsorul modelului britanic produce 219 cai putere.

Specialistii de la Superchips s-au decis sa ofere un plus de putere modelului Land Rover Discovery TDV6. Singura modificare adusa de Superchips constra in recalibrarea unitatii ECU, prin intermediul careia, modelul britanic dispune acum de mai multa putere dar si de un consum de carburant mai mic.

Odata cu resoftarea unitatii ECU, propulsorul lui Land Rover Discovery TDV6 livreaza 219 cai putere la o turatie de 3.453 rpm si dezvolta un cuplu motor maxim de 469 Nm la o turatie de 2.578 rpm. Mai mult decat atat, consumul lui Land Rover Discovery TDV6 a scazut cu 10 procente.

Totodata, oficialii Superchips au lansat programul "Plug and go", prin intermediul caruia clientii isi pot resofta singuri unitatea ECU. Acestia pot descarca softul de pe pagina oficiala a producatorului si tot ce au de facut pentru a-si "dopa" masina este sa urmeze instructiunile oferite de Superchips.

Via | automobilesreview

  • Bentley, sâmbătă, 01.05.2010 11:32
    Discovery

    Nu am condus unul, dar totusi 190 CP (in versiunea normala) pentru o masina de peste 2 tone nu e cam putin?... Avand in vedere si aerodinamica "de caramida" cum zicea cineva...