Startech isi lasa amprenta asupra noului Jaguar XJ

Publicat luni, 29.03.2010 19:07 de Bogdan Mirică

Tunerii de la Startech au pregatit un kit complet pentru noua generatie a limuzinei Jaguar XJ. Modelul britanic primeste o serie de retusuri estetice care ii confera un aspect sportiv.

Nu a trecut mult timp pana cand casele de tuning si-au manifestat interesul pentru cel mai nou concurent lansat pe segmentul modelelor business. Jaguar XJ, pentru ca despre el este vorba, a starnit curiozitatea celor de la Startech, care au si pus la punct un kit complet pentru limuzina britanica.

Desi nu au emis inca un comunicat de presa, iar informatiile sunt destul de putine, ne putem astepta ca specialistii sa propuna si o serie de modificari pentru gama de propulsoare ale modelului. La nivel estetic, Startech a cautat sa ofere navei amiral un aspect sportiv, fara sa afecteze trasaturile traditionale ale brandului.

Partea frontala a primit un spoiler restilizat, cu lumini LED si prize de aer mai generoase. La randul sau, posteriorul a devenit mai sportiv prin inlocuirea spoilerului si prin adaugarea unor evacuari cromate duble. Pachetul de accesorii este completat de praguri laterale si de un set de jante din aliaj.

via | zercustoms

  • Vlad, luni, 29.03.2010 19:59

    Frumoasa tare felina da au dat cu bata in balta cu potiunea aia neagra de pe stalpii spate >.

  • Snatch, luni, 29.03.2010 23:36
    ..

    Da...si cu ledurile tot in bara au dat`o...

  • je, marţi, 30.03.2010 08:46
    peug

    seamana cu 508