Sofer drogat face cercuri extratereste

Publicat marţi, 03.07.2007 11:31 de Robert Gherghe

Un olandez aflat sub influenta cocainei a incercat sa fabrice imaginea unei posibile aparitii extratereste pe o plantatie agricola.

Pentru a aniversa 60 de ani de la evenimentele de la Roswell (2 iulie 1947), un olandez a incercat sa creeze cerculete in campuri, aparitii banuite ca ar fi de origini extratereste.

In cazul de fata, olandezul de 35 de ani din regiunea Dussen, aflat sub influenta cocainei a incercat sa aiba parte de acesta distractie la volanul masinii personale. Lucrurile nu s-au aprit aici. Doua masini de politie l-au urmarit pe petrecaret prin respectiva plantatie si au reusit sa-l scoata in afara terenului agricol si sa-l faca sa se opreasca in santul de la marginea drumului .

La terminarea acestui episod consecintele au fost fatale pentru plantatia agricola. Imaginea aeriana ne poate confirma ca nu poate fi vorba despre o lucrare extrateresta ci una de inspiratie umana aflata sub efectul cocainei.

  • just me, miercuri, 04.07.2007 12:54
    prostii

    cum puteti sa puneti o asemenea stire?? e o aberatie!!! nu mai aveti ce scrie si puneti prostii de astea!! cum poate cineva sa faca atatea ture pe terenul acela si fugarit de politie!!! si mai era si plantat!! o masina NU POATE SA ALERGE ASA PE UN TEREN AGRICOL!! si mai ales fugarit de politie!! se vede ca ati inceput sa scrieti povesti in lipsa de alte materiale!!!

  • robertg, miercuri, 04.07.2007 13:08
    pentru just you

    iti garantez ca informatia este 100% reala, iar domeniul stirei spune totul: - "o lume nebuna"