Salonul Auto de la Paris: Peugeot va prezenta gama sa 100% electrică

Publicat luni, 07.10.2024 13:38 de Silvian Irimia

Peugeot a anunțat că va prezenta gama sa 100% electrică la Salonul Auto de la Paris. Producătorul francez va lansa, în premieră mondială, noul model E-408.

În 2024, Salonul Auto de la Paris se va desfășura în perioada 14-20 octombrie. Peugeot va fi prezent la evenimentul de casă, unde va prezenta gama sa 100% electrică. În cadrul evenimentului, va avea loc și o premieră mondială, deoarece noul E-408 va fi prezentat publicului.

Totodată, la standul mărcii, curioșii pot admira hypercarul Peugeot 9X8 Hybrid, conceptul Peugeot Inception, dar și noua generație i-Cockpit. De notat faptul că Peugeot are cea mai amplă gamă de vehicule electrice dintre mărcile europene principale.

Prin urmare, la standul mărcii franceze vor putea fi admirate modele electrice ca Peugeot E-208, lider de segment în Europa, sau E-3008, care oferă cele mai bune performanțe electrice din segmentul său. Totodată, vor fi prezente și modele ca E-2008 și E-308, cât și E-408, prezent în premieră mondială.

La stand, Peugeot vine atât cu tehnologii interesante, cât și cu noi concepte. Vizitatorii vor putea descoperi conceptul Inception, care, conform francezilor, este viitorul mobilității. În același timp, Inception introduce și noua generație i-Cockpit.

Peugeot introduce și controlul direcției steer-by-wire, numit Hypersquare. Sistemul electronic de direcție elimină conexiunea mecanică tradițională dintre comanda direcției și roți.

Vizitatorii vor putea experimenta unele dintre beneficiile acestei inovații tehnice într-un mod distractiv, cu ajutorul noului simulator Hypersquare de la standul Peugeot.

via Peugeot

  • Vali, luni, 07.10.2024 20:10

    Despre noile motoare diesel nu se mai zice nimic? Ca astea electrice cica nu se mai cauta, stau pe stoc, nu mai prezinta interes, nu au autonomie mare, bla bla bla,etc. Pentru cine prezinta ei masinile electrice daca nu au oameni interesati?

  • Dutz, luni, 07.10.2024 20:47

    Vali, faptul că la cei 5 ani ai tăi, ai acces la ecrane nu este ok. Să ne inviți când intri în clasa zero. Toate electricele care se lansează acuma au fost hotărâte în urmă cu 2 ani când toți erau umezi, tu va că ești încă umed și troll, obsedat, obositor si mega deștept. Da, ai dreptate, știi tot… ;) Lansări nu înseamnă nimic… vânzările-s în cap și concedierile se anunță zilnic. Altfel spus e bubu :(