Recall de 13.420 unitati la Bentley

Publicat miercuri, 04.06.2008 11:21 de Robert Gherghe

Bentley, una dintre cele mai exclusiviste marci auto, a anuntat efectuarea unui recall masiv.

Bentley a anuntat astazi efectuarea unui recall la 13.420 unitati din gama mai multor modele. Producatorul de lux din Marea Britanie a anuntat ca rechemarea vehiculelor in service se datoreaza unui filtru al motorului.

Mai precis, Bentley a descoperit ca in momentul rularii autovehiculului suprafata filtrului poate fi afectata, lucru care duce la scurgeri de combustibili si pericol de incendiu.

Rechemarea in service afecteaza modelele Bentley Continental GT, Continental GT Speed, Continental Flying Spur si Continental GTC produse intre 2004 si 2008.

Via | Leftlane 

  • SK, miercuri, 04.06.2008 11:48
    Scrieti corect domnilor redactori

    Producatorul de lux din Marea Britanie a anuntat ca rechemarea vehiculelor in service se datoreaza unei(poate ca UNUI) filtru al motorului. suprafata filtrului poate fi afectata, lucra (LUCRU) care duce la scurgeri foarte multe greseli, prea multe. Macar daca copiati stirile (stiti voi de unde), incercati sa le traduceti si scrieti corect.

  • robertg, miercuri, 04.06.2008 12:12
    da

    Merci de atentionari! nu copiaza nimeni stirile! nu stiu de unde ai scos asta! e un comunicat oficial dat de Bentley pe care l-am luat de pe Leftlane- vezi si link-ul! Merci oricum