Primele imagini cu Porsche Macan electric: lansare în 2023

Publicat marţi, 11.05.2021 09:39 de Paul Cosma

Porsche a publicat primele imagini cu viitorul Macan 100% electric, model a cărui lansare este programată în cursul anului 2023.

În urmă cu mai bine de doi ani, Porsche anunța că SUV-ul Macan va deveni 100% electric odată cu lansarea viitoarei sale generații. 

Viitorul model nu va fi exclusiv electric, ci va continua să fie comercializat și într-o versiune cu un motor cu combustie internă, conform informațiilor oficiale venite din partea constructorului german. Noua versiune “tradițională” va fi lansată în cursul lui 2021.  

Porsche a publicat și primele imagini cu Macan electric, menționând că mai multe prototipuri sunt testate în prezent pe drumurile din afara centrului de dezvoltare. 

Până la momentul lansării oficiale, prototipurile vor parcurge “milioane de kilometri” pe durata testelor organizate de constructor. 

Via Porsche

  • inexorabil, marţi, 11.05.2021 10:04

    Un coşmar…Dar nu noaptea, în somn, ci ziua, sub soarele arzător. Pe rana iniţială (MUV – Metropolitan Utility Vehicle) arunci sare electrică. Ce-mi mai doresc? A, da, să fie şi coupé :D

  • Fanel_, marţi, 11.05.2021 10:25

    2023 - cam tarziu. Dar bun s'asa.

  • inexorabil, marţi, 11.05.2021 10:33

    Cârnăţel, evident că nu te dezminţi: rotiţă-rotiţă-rotiţă…Da’ ce crezi? Îţi voi răspunde, de fiecare dată, cu aceeaşi monedă, indiferent ce-ai scrie! Cu alte cuvinte, îţi servesc “argumentum ad hominem” en gros şi en detail. Acum dă-mi un ţoc, care să pecetluiască seculara, profunda şi metafizica noastră afecţiune.

  • @inexopix, marţi, 11.05.2021 10:43

    nu te mai framanta ca aluatul, tu vei fi ferit de cosmaruri din astea, ca n-ai bani nici de carcasa unei retrovizoare de la un astfel de cosmar. cei interesati isi vor vedea "cosmarul" cu ochii, iar limbricii ca tine vor continua cu papagalul, ca la altceva nu sunteti buni oricum.

  • Asa e!, marţi, 11.05.2021 10:53

    Are dreptate clovnul Siminica 2 de la 10:43.Ne framantam aiurea toti ca aluatul,dupa criza artificiala a semiconductorilor si plandemia, urmeaza criza artificiala alimentara si pupatul in dos al Indiei si Africii in speranta ca pun cu botul pe labe China si isi muta fabricile de la ei.Pe cine o sa mai intereseze atunci un Porsche boțit si electric pe deasupra?Doar pe bogatanul de la 10:43 care o sa-si ia cate doua pe luna doar cu banii de seminte si pifuleti,pe bitcoini,bineinteles!

  • Edikkk, marţi, 11.05.2021 13:00

    Superbă, cam târziu apare, dar e ok şi aşa

  • inexorabil, marţi, 11.05.2021 13:21

    Fănel: “Cam târziu, dar bun şi aşa”. Edikkk: “Cam târziu, dar e ok şi aşa”. Dragi cititori, voi credeţi în (pure) coincidenţe?

  • _| |_| |_ |, marţi, 11.05.2021 13:37

    Cam tarziu, da' e bine si-asa.

  • Fanel_, marţi, 11.05.2021 13:52

    Coincidenta sau nu, cand scriu comentariul e 13:52

  • @fanel, marţi, 11.05.2021 14:02

    13+52=IQ tau.Nu credeam in coincidente pana acum!

  • inexorabil, marţi, 11.05.2021 14:48

    Să recapitulăm “în context”. Mafia nu-şi dă seama şi comite o imprudenţă (mai precis, o deconspirare), de pe urma căreia am dedus limpede că domnia sa = Marian = Vali = inexopixu’ = @cifre = diferite aranjamente de emoticoane. La această egalitate succesivă se cer ataşate încă două nume…Kkklar la cine mă referel :) Nostim este că, atunci când ţine morţiş să “sublinieze” că eu aş fi izolat pe acest site (în sensul că nu m-ar susţine nimeni, adică, vezi Doamne, aş urla ca un lup singuratic), nu ezită să “remarce” ce tipi rezonabili şi educaţi sunt…Zărne, Dan Grecu şi Netam (în realitate, dă cu parul în ei). Fiindcă arsenalul de tertipuri securiste nu-i lipseşte. De obicei, aşa procedează aşii jocurilor minţii: învrăjbesc aliaţii şi încheagă legătura dintre “dujmani”.

  • @inexopixu, marţi, 11.05.2021 16:17

    o alta recapitulare, ca vad ca iti plac : la primul paragraf, te inseli amarnic. la al doilea, te asez in cap de lista (scurta de tot), pentru ca tu esti cel mai dus cu pluta, irecuperabil, chiar si cu terapie de specialitate, in cazul tau nu se mai poate face absolut nimic. pe locul doi e @tatraurs, dar la el e mai simplu, ca e un amestec in proportii variabile, in functie de context, de cocalarism+infantilism intarziat+nationalism de parada+frustrari garla+lipsa crunta de educatie/scoala/cultura/intelegere a mediului in care vietuieste, motiv pentru care l-ai prostit facil si acum te rasplateste cu plusuri si useri inventati de el care sa iti creeze masa de sustinatori. daca asta il fericeste pe el si pe tine, keep on. de @netam, ce sa zic, o mare dezamagire, si imi pare chiar rau de el. diferenta dintre cum a aparut el pe AM initial (probabil si cu speranta ca afisandu-se doxa de info pe fiecare subiect, va fi cooptat in redactie, redactie care clar, ca si cunostinte in domeniu si experienta, este sub el si nu ar putea sa il inteleaga sau sa-l aprecieze corect) si cum a ajuns apoi, intrand in jocul tau bolnav, e inexplicabila. bai inteleg ca pe un petrolhead il dispera stirile zilnice despre electrice, dar nici chiar asa... si @PMC de exemplu, e petrolhead, dar totusi pentru PMC stima, el judeca, intelege si e deschis la minte, nu cu creierii facuti la blender ca tine. revenind la netam, mai inteleg ca e si varsta si dispozitia tot mai mica de a accepta si asimila schimbari majore, mai inteleg ca probabil, dupa atata vreme in contact cu profesionisti, (tu si tatraurs nu stiti cum e, e altfel decat atunci cand vinzi ziare la semafor) alaturi de care ar fi putut evolua in continuare si in care se simtea valorizat, acum de unul singur e greu si tot ce progreseaza in continuare fara el il pune in pozitie de ostilitate fata de nou si il arunca in bratele caldute ale lucrurilor vechi si cunoscute, inteleg toate astea, dar cand ai o tinuta, nu asa se face. te doare ca am zis adevarul despre dan grecu si zarne? pai normal, ca doare, aia sunt cu 1000 clase peste tine si daca te lingusesti pe langa ei, tot un lingau ramai. ce sa-ti mai zic, pe mine nu ma intereseaza niciun aliat si niciun dusman, totul este in terciul din capul tau, eu mai intru pe AM doar asa, de fancy, pentru mine nu mai inseamna de foarte mult timp nimic. dar cand vad ca nici macar nu mai am cu cine sa dialoghez si sa ma distrez pe aici, sansele sunt mari sa nu mai intru deloc, pentru ca e doar pierdere de vreme. chiar si comentariul asta a fost o pierdere de vreme, stiu, l-am scris just for fun, just for my fun, dar cu decrepiti ca tine si ursu, care ati stricat tot farmecul site-ului...nu stiu daca are rost

  • @calingura 16:17, marţi, 11.05.2021 17:06

    Bengosule,imi aduci aminte de un militian de care faceam misto acum cativa ani,incerca sa para cult si mai ales inteligent si baiat bun,era fix pe dos,exact asa ca tine. Ti-am citit comentariul tau inept pe sarite,in diagonala,mare greseala,mai bine citeam ceva in malgașa,ar fi fost timp mai putin irosit!Asa,pe cine mai urasti si placi pe aici,sa stim cum sa gandim si noi,inteleptule.:)))Macar ai scris"just for fun",sunt sigur ca te-ai distrat de n-ai mai putut,ca vad ca iti ies frustrarile prin toti porii. Ti-am mai zis,0 lucruri inteligente scrise pe aici,esti bun doar sa faci scandal gratuit ca un ratoi lipsit total de intelect.